Artikel top billede

(Foto: GN Store Nord)

GN Audio ramt af mangel på mikrochip: "Det er en udfordrende situation, hvor vi leverer en betydelig negativ vækst"

Den danske Steelseries-ejer GN Audio er ramt af en betydelig negativ vækst. Det skyldes mangel på mikrochip og forstoppelse i forsyningskæderne, lyder det fra selskabets topchef.

Mangel på mikrochips og forstoppelse i forsyningskæderne har skabt alvorlige problemer for den danske headsetforretningen GN Audio, der er en del GN Store Nord-koncernen.

Det skriver Børsen.

Problemerne er en del af forklaringen på, at GN Audio i årets første kvartal oplevede en negativ salgtvækst på 30 procent, selvom efterspørgslen ifølge selskabets topchef René Svendsen Tune ikke fejler noget.

“Det er en udfordrende situation, hvor vi leverer en betydelig negativ vækst. Det, vi hele tiden skal huske hinanden på, også internt, er, at forretningen stadigvæk er på et meget højere niveau, end den var for to år siden, selv om den er udfordret. Så det er på baggrund af nogle meget høje vækstrater, at vi nu har negativ vækst. Men selvfølgelig ville vi hellere have leveret tocifrede væksttal, som vi plejer,” siger René Svendsen-Tune til Børsen.

GN Audio købte i fjor det danske gamerbrand Steelseries for et milliardbeløb, og derudover ejer GN Audio også hovedtelefonmærket Jabra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere