Artikel top billede

(Foto: GN Store Nord)

GN Audio ramt af mangel på mikrochip: "Det er en udfordrende situation, hvor vi leverer en betydelig negativ vækst"

Den danske Steelseries-ejer GN Audio er ramt af en betydelig negativ vækst. Det skyldes mangel på mikrochip og forstoppelse i forsyningskæderne, lyder det fra selskabets topchef.

Mangel på mikrochips og forstoppelse i forsyningskæderne har skabt alvorlige problemer for den danske headsetforretningen GN Audio, der er en del GN Store Nord-koncernen.

Det skriver Børsen.

Problemerne er en del af forklaringen på, at GN Audio i årets første kvartal oplevede en negativ salgtvækst på 30 procent, selvom efterspørgslen ifølge selskabets topchef René Svendsen Tune ikke fejler noget.

“Det er en udfordrende situation, hvor vi leverer en betydelig negativ vækst. Det, vi hele tiden skal huske hinanden på, også internt, er, at forretningen stadigvæk er på et meget højere niveau, end den var for to år siden, selv om den er udfordret. Så det er på baggrund af nogle meget høje vækstrater, at vi nu har negativ vækst. Men selvfølgelig ville vi hellere have leveret tocifrede væksttal, som vi plejer,” siger René Svendsen-Tune til Børsen.

GN Audio købte i fjor det danske gamerbrand Steelseries for et milliardbeløb, og derudover ejer GN Audio også hovedtelefonmærket Jabra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere