Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

USA’s regering indgår aftale med internetselskaber om lavere priser

Den amerikanske regering har fået tilsagn fra flere store internetselskaber om, at de vil sænke priserne, lyder det.

(Rettet: Det fremgik tidligere, at der var tale om en besparelse på 30 dollar om året. Det er dog 30 dollar om måneden.)

Den amerikanske præsident Joe Bidens administration har indgået en aftale med i alt 20 store internetudbydere som Verizon, Comcast og AT&T om, at disse virksomheder bestræber sig på at sænke internetpriserne.

Det skriver Reuters.

Aftalen, som er en del af indsatsen Affordable Connectivity Program (ACP), har til formål at reducere en amerikansk families internetregning med op til 30 dollar per måned – svarende til 212 danske kroner.

Den politiske aftale vil ifølge mediet også føre til at flere millioner af amerikanske husstande med lav indkomst kan få tilskud og derved få gratis internet.

Husstande, som i forvejen modtager bistand fra andre programmer som tilskud til fødevare eller Medicaids lavindkomstsygeforsikringsprogrammer, bliver lettere berettiget til billigere eller gratis internet.

Ifølge meddelelser fra Det Hvide Hus har virksomhederne indgået aftalen frivilligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere