Artikel top billede

USA’s regering indgår aftale med internetselskaber om lavere priser

Den amerikanske regering har fået tilsagn fra flere store internetselskaber om, at de vil sænke priserne, lyder det.

(Rettet: Det fremgik tidligere, at der var tale om en besparelse på 30 dollar om året. Det er dog 30 dollar om måneden.)

Den amerikanske præsident Joe Bidens administration har indgået en aftale med i alt 20 store internetudbydere som Verizon, Comcast og AT&T om, at disse virksomheder bestræber sig på at sænke internetpriserne.

Det skriver Reuters.

Aftalen, som er en del af indsatsen Affordable Connectivity Program (ACP), har til formål at reducere en amerikansk families internetregning med op til 30 dollar per måned – svarende til 212 danske kroner.

Den politiske aftale vil ifølge mediet også føre til at flere millioner af amerikanske husstande med lav indkomst kan få tilskud og derved få gratis internet.

Husstande, som i forvejen modtager bistand fra andre programmer som tilskud til fødevare eller Medicaids lavindkomstsygeforsikringsprogrammer, bliver lettere berettiget til billigere eller gratis internet.

Ifølge meddelelser fra Det Hvide Hus har virksomhederne indgået aftalen frivilligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere