Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Bitcoin er mere end halveret – så mange bitcoin-ejerne er i minus

Den populære kryptovaluta er i strid modvind.

Det har været nogle drøje uger og måneder for ejere af klodens mest værdifulde kryptovaluta, bitcoin, hvis værdi er mere end halveret siden det toppede i november 2021.

Seneste runde kursfald har udløst nye bundrekorder for valutaen, som kortvarigt røg under de 30.000 dollar, svarende til 211.000 kroner.

Det er 57 procent under de omkring 69.000 dollar, der skulle til for at erhverve en enkel bitcoin for et halvt år siden. Den seneste måned har kryptovalutaen mistet omkring en sjettedel af sin værdi.

Værditabet betyder, at flere end to ud af fem bitcoin-investorer har mistet penge på valutaen, ifølge data fra analysehuset Glassnode, skriver finansmediet CNBC.

Samtidig bemærker krypto-specialisterne, at det massive frasalg har udløst historisk høje transaktionsomkostninger.

De store kursfald kommer samtidig med, at teknologi-indekset Nasdaq oplever voldsomme hug ovenpå stadigt stigende renter, inflation samt krigen i Ukraine og fortsatte forsyningsvanskeligheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere