Artikel top billede

(Foto: 2017 Getty Images / Dave Kotinsky)

Læk: Microsoft ændrer igen navnet på Power Platform-produkt

Microsoft ændrer navnet på Power Apps Portals, som er en del af Power Platform. Det fremgår af flere medier efter et læk i forbindelse med den kommende Build-konference.

Power Apps Portals, som hører under Microsofts Power Portal, får nyt navn.

Det er kommet frem i forbindelse med et læk fra den kommende Build-konference, skriver medier som ZDNet, Winbuzzer og Onmsft.

Power Apps Portals nye navn bliver således "Power Pages" i fremtiden.

Det er anden gang programmet får et nyt navn. Ifølge ZDNet blev navnet i 2019 skiftet fra Dynamics 365 Portals til Power Apps portals og nu altså endnu en gang til Power Pages.

Lækket skete, da det blev opdaget på Twitter, at den URL, der viste præsentationer til Power Pages, som Microsoft vil vise ved Build 2022 viser, at Power Pages er det nye navn for Power Apps-portaler.

Power Apps er en no-code platform til at bygge applikationer, mens Power Apps Portals er en hosting- og udviklingstjeneste til at bygge virksomhedswebsteder med low-code. Det bruges især til at oprette mobil og desktop-hjemmesider ved hjælp af skabeloner.

Microsoft afholder den årlige Build-konference fra 24. til 26. maj, hvor en officiel udmelding ventes.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere