Artikel top billede

Tesla aflyser ansættelsesmøder i Kina og planlægger kraftige nedskæringer

Nu dropper Tesla flere rekrutteringsbegivenheder i Kina, og Elon Musk varsler kraftige nedskæringer i den kinesiske del af forretningen.

Tesla aflyser nu tre online rekrutteringsbegivenheder i Kina efter Elon Musk har annonceret med nedskæringer hos elbilproducenten.

Virksomheden aflyste de tre begivenheder for stillinger inden for salg, R&D og dets forsyningskæde, der oprindeligt var planlagt til den 16., 23. og 30. juni, viste meddelelser på besked-appen WeChat sent torsdag uden at angive en grund.

Det skriver Reuters.

Teslas personale i Kina fremstillede i 2021 mere end halvdelen af ​​bilproducentens køretøjer globalt og bidrog med en fjerdedel af virksomhedens omsætning.

Tesla reagerede ikke på en anmodning fra Reuters om kommentar. Men i sidste uge sagde mangemilliardæren Elon Musk til mediet, at han havde "super dårlig følelse" om økonomien.

I en anden e-mail til medarbejderne i fredags sagde Musk, at Tesla ville reducere antallet af ansatte med en tiendedel, da det var blevet "overbemandet på mange områder", men tilføjede, at timetallet ville stige.

Kina-afdelingen tillader dog stadig indsendelse af CV for mere end 1.000 åbninger, der er offentliggjort på den sociale medieplatform, såsom aerodynamiske ingeniører, forsyningskædechefer, butikschefer, fabriksledere og arbejdere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere