Artikel top billede

(Foto: Photo by Christopher Gower on Unsplash)

Her er 10 super-spændende .Net-stillinger, der kan søges nu

Vi har fundet 10 ledige .Net-stillinger, som du kan søge hos spændende arbejdspladser som DR, Velliv og Coop Bank.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Velliv, Coop Bank og Uptime Development.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Easyday søger talentfuld backend-udvikler til en spændende vækstrejse, Herning

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til innovative, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde?

Trives du med ansvar og en alsidig hverdag, hvor det går stærkt, og hvor du er med til at sætte dit eget præg på tingene? Er du klar til at blive en del af en ambitiøs softwarevirksomhed med medvind på markedet?

Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performance udviklingsteam!

Easyday er en mindre softwarevirksomhed, der udvikler webløsninger i eget CMS – EasyCMS - samt software til GPS-Tracking. Vi har en bred og spændende kundeportefølje, som vi hver dag brænder for at servicere og udvikle.

Som vores nye backend-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores øvrige team af frontend- og backend-udviklere.

Læs hele annoncen her.

Coop Bank søger .Net-udvikler, Albertslund

Brænder du for .NET-udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig.

Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring.

Vi har travlt med at videreudvikle vores online bank til privatkunder, og der er kontinuerligt efterspørgsel efter udvikling og optimering af applikationer og websites, som er en hjørnesten i vores bank.

Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed, og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger om at omsætte forretningens krav og ønsker til specifikke applikationer og systemer.

Dit ansvarsområde bliver procesoptimering, så rutiner bliver automatiseret i Visual Studio løsninger.

Læs hele annoncen her.

Nasure søger udvikler med fokus på drift og sikkerhed, Horsens

Vil du være med til at drifte og udvikle spændende løsninger? Sætter du en ære i at sikre stabil drift og at udvikle og vedligeholde sikkerheds-setup samt dokumentation? Så har vi jobbet til dig.

Vi har kombineret denne stilling, så den både rummer udvikling i Microsoft-miljøet og samtidig har fokus på videreudvikling af vores it-drift.

Vi er en mindre virksomhed, hvor du er med til at følge løsningerne fra idé til implementering – og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Du får rig mulighed for at forme drift og udvikling i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter.

I Nasure tager alle initiativ og byder ind med idéer og forslag. Der er en kort beslutningsproces og ikke langt fra tanke til handling – innovation er kendetegnet for vores DNA. Dit engagement og din faglige interesse skal være med til at præge vores udvikling.

Læs hele annoncen her.

Assure Wealth søger it-udvikler, Nivå

Drømmer du om at bidrage med udvikling af custom software i en mindre virksomhed? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og retning for virksomhedens it-platform?

Er du interesseret i at bruge dine kompetencer til at hjælpe os med sikre fremdrift i vores it-udvikling? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Assure Wealth er en Fintech-virksomhed, der via egenudviklede applikationer skaber fremtidens uvildige formueoverblik på tværs af banker og kapitalforvaltere. Vi hjælper vores kunder med at forstå og følge op på deres investeringsunivers.

Vi søger en person, som skal indgå som en nøglespiller i vores udviklingsteam og som gennem samarbejde og sparring med vores CTO og it-driftsansvarlige skal sikre fremdrift i vores platforme.

Vi prioriterer vidensdeling gennem pair programming og retrospektiver – og vi arbejder generelt med et continuousimprovement mindset. Du vil via din opbyggede erfaring have rig mulighed for at kunne præge vores måde at arbejde på samt retning for it-udviklingen.

Læs hele annoncen her.

Uptime Development søger full-stack udvikler til softwarehus, Vejle

Kunne du tænke dig at udvikle gennemtænkte softwareløsninger sammen med landets skarpeste hjerner?

Uptime Development søger en erfaren udvikler. Du har en relevant it-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling softwareløsninger I minimum tre år.

Du har en generel god forretningsforståelse og kan omsætte idéer til tekniske løsninger, ligesom du kan se dig selv arbejde med udvikling og it-arkitektur i tværfaglige teams.

Vi arbejder i mange teknologier og ofte full stack. Vi hører dog gerne fra dig uanset om dine preferencer er frontend eller backend. På backendsiden arbejder vi typisk i PHP Laravel og .Net (Core/5).

På frontendsiden arbejder vi i de fleste moderne JavaScript frameworks. Typisk Vue.js, React, Angular m.fl.

Du behøver ikke være ekspert i alt, men er selvfølgelig en fordel at du kan nogle af teknologierne.

Læs hele annoncen her.

Velliv søger DevOps engineer til deres ambitiøse cloud-firststrategi, Ballerup

Vil du være med til at implementere de rigtige processer og de rigtige værktøjer i Vellivs ambitiøse cloud-first strategi?

Så er det måske dig, vi søger, som vores nye DevOps Engineer til Vellivsstrategiske produktplatform.

Vores platform hostes i AWS Cloud og er baseret på Microsoft teknologier C#, .Net og SQL. Dit fokus vil derfor være på CI/CD-pipelines og AWS-infrastruktur, og du vil i dagligdagen skulle arbejde i vores teknik-team. Teamet arbejder agilt efter principper fra Scrum og DevOps.

Teknik-teamets kerneopgaver består i at understøtte det tekniske fundament under platformen. Vi arbejder for at sikre, at vores udviklingsteams oplever effektive rammer til udvikling, samt for at systemet er stabilt og performer for vores slutbrugere.

Teamet er tæt på både udviklere, arkitekter, vores driftsafdeling og slutbrugere, så vi hele tiden har det korrekte billede af systemet tilstand.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger nyuddannede software developers, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi en dygtig bachelor eller diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som software developer.

Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse it-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag, der enten vil foregå på vores kontor i København, Aarhus eller Aalborg.

Der lander flere og flere betydningsfulde projekter på Netcompanys bord, og som software developer hos os, skal du have lyst til at tage ansvar og sætte dit aftryk på landets it-løsninger, for derved at gøre en forskel for vores mange kunder. Uanset projektets- og opgavens størrelse, kommer du som software developer i vores Application Services-afdeling, til at gøre en mærkbar forskel sammen med branchens dygtigste kolleger.

Du får desuden rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige teknologier: Mange af vores projekter anvender objektorienteret programmering og teknologier som eksempelvis Java eller .NET/C#, men vi benytter altid den teknologi, der er den rigtige for projektet og for at løse kundens udfordring.

Læs hele annoncen her.

DR søger .NET-udvikler til Loginteam, København

DR’s Digitale Produkter søger en-to dygtige .NET backend-udviklere.

I DR’s Digitale Produkter er vi ansvarlige for design og udvikling af DR’s digitale tjenester. Afdelingen er en moderne, agil produktorganisation, der arbejder med tværfaglige teams, hyppige releases samt en iterativ tilgang til at skabe brugervenlige løsninger.

Vi står blandt andet for DRTV, DR LYD og DR’s digitale nyhedsprodukter – med andre ord nogle af Danmarks mest brugte og spændende digitale produkter.

Du vil indgå i et nyoprettet team, der har ansvaret for DR's login-tjeneste, som bruges i DRTV, DR LYD og nogle af DR's eventapps. Login'et står foran en større refaktorering, der skal give brugerne en endnu bedre oplevelse ved login.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger .Net-udvikler med lyst til at gøre en forskel, Silkeborg

Vi søger en passioneret .NET-udvikler, der brænder for at levere software i høj kvalitet.

Du kan lide at have indflydelse på de projekter du er involveret i, og trives med, at der ikke er langt fra tanke til handling.

Du vil være med til at sætte retning for softwareudvikling i Jyske Finans, designe og udvikle løsninger, der skal servicere vores mere end 150.000 kunder og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Hos Jyske Finans er ambitionerne tårnhøje, og it-spiller en stor rolle i at nå vores fælles mål, hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere.Integrationer er en stor del af arbejdet Jyske Finans IT.

Du vil derfor komme til at arbejde med både interne og eksterne integrationer, hvor der arbejdes i retning af microservicesog Azure API Management.

Du vil komme til at arbejde i hele stakken med et primært fokus på integrationer og løsninger i C#, men der vil også være frontend-udvikling i blandt andet Angular.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Frontmatec en C# .Net softwareingeniør, Odense

Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edgesoftwareløsninger?

Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Frontmatec udvikler MES software til Smart Manufacturing, som binder PLM/ERP laget sammen med produktionsudstyret, for derigennem at gøre virksomheden langt mere konkurrencedygtig.

Der er blandt andet tale om One-piece flow og matrix produktion til både greenfield og retrofit projekter.

Projekterne er for danske produktionsvirksomheder, hvor nogle har et globalt setup.

Du vil blive en del af Manufacturing-teamet der i dag tæller cirka 35 mand, der alle refererer til Director Controls, Manufacturing, Gert Knudsen.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu