Artikel top billede

(Foto: Gerd Altmann/Pixabay)

Microsoft i brøler: Brugere har fået tilbudt Windows 11-opdatering på ikke-understøttede enheder

En bug har været skyld i, at flere har fået tilbudt Windows 11 Version 22H2, selvom deres enhed ikke kan håndtere det.

Et stort problem ved udbredelsen af Windows 11 har været enhedernes kapacitet til at køre styresystemet, og nu er det igen et samtaleemne, da Microsoft åbnede op for Windows 11 Version 22H2 på Release Preview Channel 7. juni.

Her havde Microsoft åbnet op for at teste for et bredere publikum. Men det blev også lidt for bredt.

Ifølge mediet Onmsft har en fejl nemlig ført til, at visse brugere er blevet tilbudt den nye version af styresystemet på ikke-understøttede enheder gennem Windows Update.

Fejlen er efterfølgende blevet bekræftet af Windows Insider Programs Twitter-konto, da en bruger undrede sig på det sociale medie.

"Det er en fejl, og det rigtige hold er ved at undersøge det. Tak, fordi du gav besked," skriver Microsoft og fortsætter med at bekræfte, at kravene for at køre Windows 11 er fuldstændig de samme som før dette preview.

Læs mere om Microsofts krav til at få Windows 11 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere