Artikel top billede

(Foto: Netcompany)

Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje

Netcompany forlader til foråret sin adresse efter 22 år og flytter ind det centrale København på en af byens kendte adresser, hvor selskabet får seks etager at boltre sig på. Leje: Omkring 42 millioner kroner om året. Se billeder her.

Netcompany flytter til foråret ind i det centrale København og forlader altså dermed efter 22 år på adressen sit nuværende hovedkvarter på Grønningen i København.

Istedet flytter selskabet ind på en af de kendte adresser i København, som et tusindtal af danskere gennem årene har lagt deres øjne på, når de har været på havnerundfart i København.

Netcompany flytter nemlig ind Nordeas gamle hovedkvarter på Christianshavn på adressen Strandgade 3.

Her er håndværkerne nu i gang med at istandsætte bygningens seks etager til Netcompanys medarbejdere, som får i alt 24.000 kvadratmeter at boltre sig på på den nye adresse.

Der bliver på den nye adresse plads til at etablere 1.200 arbejdsstationer.

Det er ifølge selskabet er ‘mere end nok’ til Netcompanys medarbejderstab i København.

Et par kilometer

Flyttebilerne får ikke langt at køre, når Netcompany skifter adresse engang i foråret 2023.

Det nye hovedkvarter ligger nemlig blot et par kilometer fra Netcompanys nuværende adresse.

Netcompany bliver lejer af ejendommen, der ejes af ATP Ejendomme.

Netcompany meddeler, at huset rummer ‘fantastiske faciliteter til sociale arrangementer’ - blandt andet muligheden for fredagsbar direkte på havnekajen, da ejendommen ligger lige ud til havnen.

Direktør André Rogaczewski peger på, at ‘noget af det vigtigste’ i indretningen af bygningen har været at ‘gøre plads til sociale aktiviteter og arrangementer.

Hertil kommer auditorie, cafe, kantine, loungeområder og meget andet, ligesom der er mulighed for at leje p-pladser ved bygningen, der ligger blot et par hundrede meter fra metrostation, havnebus og stoppested for bybusserne.

“Vi kan i de nye lokaler indrette os helt efter vores DNA og skabe unikke miljøer, hvor der er plads til, at man kan sidde med sit projektteam og udfolde sine ideer,” meddeler han.

Samtidig er Netcompany vokset kraftigt i de senere år, hvor det er strømmet til med nye medarbejdere.

”Det er ikke mere end fem år siden, at vi fejrede, at vi havde rundet 1.000 medarbejdere i Netcompany – og i dag er vi mere end 1.600 ansatte alene i København. Der er mange perspektiver i det nye hovedkontor. Ikke nok med at vi får nye moderne lokaler, sikrer vi også, at Netcompany har rammerne til at vokse i fremtiden," meddeler André Rogaczewski.

Leje: 42 millioner kroner om året
Ejendommen er iøvrigt opført i 1996 og er tegnet af Henning Larsen.

I udlejningsmaterialet for ejendommen er lejen anført til en kvadratmeterpris på mellem 1.600 kroner og 1.900 kroner.

Det betyder i givet fald, at Netcompany vil betale en årlig leje for ejendommen på i alt 24.130 kvadratmeter i omegnen af 42 millioner kroner.

I udlejningsmaterialet anprises bygningen som 'bygget i lækre og tidsløse materialer.'

"De store glaspartier ud mod havnen sikrer et inspirerende arbejdsmiljø og en enerstående udsigt over vandet. Christiansbro istandsættes og bliver den perfekte flerbrugerejendom med blandt andet fælles personalerestaurant, bemandet reception, fælles mødelokaler, café, loungeområder og coffee spots," lyder det her.

Du kan se billeder af indretningen i ejendommen i udlejningsmaterialet, som du finder her.