Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Teslas nye fabrik i Berlin døjer med at fremstille den nye Model Y. (Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Elon Musk beklager sig: Tysk Tesla-fabrik er blevet et ’gigantisk penge-bål’

Tesla to nyeste fabrikker døjer med at få fremstillet noget som helst, lyder det fra Elon Musk

Den amerikanske entreprenør og billionnær Elon Musks nyeste Tesla-fabrikker er langt fra at være profitable.

I et interview beklager Tesla-chefen, at outputtet fra de fabrikkerne i Berlin, Tyskland samt Austin, USA er alt for lavt, mens omkostningerne er afsindige’, hvilket får Elon Musk til at beskrive dem som ’gigantiske penge-bål’, skriver finansmediet CNBC.

” Både Berlin og Austin fabrikkerne er gigantiske penge-bål i øjeblikket. De lyder som et kæmpebrøl af penge, der bliver brændt,” siger han og forklarer:

”Det er fordi der er tonsvis af udgifter og nærmest ikke noget output. At få Berlin og Austin i omdrejninger og få Shanghai tilbage i fuld sving er vores altovervejende opgave. Alt andet er egentlig bare småting,”

I Teslas Berlin-fabrik døjes der med at få udstyret til at fremstille de særlige 2170 batterier i gang, da nøglekomponenter er ’fanget i en havn i Shanghai’, lyder det.

Elon Musks texanske fabrik har derimod problemer med overhovedet at fremstille den nye 4680 batteritype.

De sidste to år har ifølge rigmanden været et rent helvede for selskabets forsyningskæder, og han påpeger, at selskabet ikke er fri af problemerne endnu.

Siden interviewet har Musk bebudet at Teslas staben skulle reduceres med 10 procent over de kommende tre måneder, mens der samtidig lægges op til at antallet af timer vil øges
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere