Artikel top billede

(Foto: Gerd Altmann/Pixabay)

Britiske myndigheder gransker Microsofts milliardopkøb af Activision Blizzard

Tech-giganten Microsoft har som bekendt indgået en enorm handel med sit opkøb af Activision Blizzard til et beløb af i omegnen af 500 milliarder kroner. Nu undersøges opkøbet af britiske myndigheder.

Den amerikanske tech-gigant Microsoft er i fuld gang med opkøbet af spilselskabet Activision Blizzard for lige omkring 500 milliarder danske kroner.

Sådan en handel tager dog tid at få endeligt effektueret, da både en række aktionærer og myndigheder skal nå til enighed.

Nu træder Storbritanniens konkurrencemyndighed, Competition and Markets Authority (CMA), ind på scenen og vil undersøge den enorme handel for, hvorvidt den forvrænger konkurrencen i UK.

Det skriver Reuters.

CMA vil nu indtil første september foretage, hvad der kaldes en fase-et-undersøgelse, som enten føre til en forløsning af situationen eller en mere dybdegående fase-to-undersøgelse.

Hverken Microsoft eller Activision er vendt tilbage på Reuters henvendelse.

Den store handel startede tilbage i januar, da Microsoft meldte ud, at selskabet ville købe Activision Blizzard, som blandt andet står bag World of Warcraft og Call of Duty, for 68,7 milliarder dollar.
IT-JOB

Integris Composites A/S

IT-ansvarlig til Integris Composites

Unik System Design A/S

DevOps Engineer

Bunker Holding A/S

Frontend Developer

Dezide ApS

Juniorsælger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere