Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Windows)

Gør Patch Tuesday automatisk: Windows Autopatch er nu tilgængeligt

Microsoft Autopatch kan nu tages i brug af Microsofts entreprisekunder, så de it-ansvarlige slipper for manuelt at skulle installere alt.

"Windows Autopatch er ankommet!"

Sådan skriver Lior Bela, senior product marketing manager hos Microsoft i et blogindlæg fra tech-giganten.

Autopatch blev annonceret tilbage i april måned, og nu er ventetiden forbi.

"Vi er glade for at kunne meddele, at denne service nu er generelt tilgængelig for kunder med Windows Enterprise E3- og E5-licenser," skriver Lior Bela.

Det fremgår endvidere af blogindlægget, at Microsoft fortsat vil udgive opdateringer den anden tirsdag i hver måned, men at Autopatch vil bidrage til at automatisere processen for it-professionelle.

Konkret automatiserer Autopatch opdateringer til Windows 10 og 11, Microsoft Edge og Microsoft 365-software.

"Grundlæggende bruger Microsoft-ingeniører Windows Update for Business-klientpolitikkerne og implementeringsserviceværktøjerne på dine vegne. Tjenesten opretter testringe og overvåger udrulning-pause og endda tilbagerulning af ændringer, hvor det er muligt," skriver Lior Bela.

Brugere kan nu tilmelde sig ved at følge en række trin:

  • Find Windows Autopatch-posten i lejeradministrationsbladet i Microsoft Endpoint Manager-administrationscenteret.
  • Vælg ’lejertilmelding’ (tenant enrollment).
  • Marker afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne, og vælg ’accepter’.
  • Vælg ’tilmeld’.
Flere detaljer kan ses i videoen nedenfor:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere