Artikel top billede

(Foto: Mitchell Luo)

Google drosler ned for ansættelser resten af året

Endnu en amerikansk tech-virksomhed melder sig i kåret om omstruktureringer i forretningen i kølvandet på usikre tider.

Google vil bremse ansættelser resten af ​​året.

Det har Alphabet og Googles CEO Sundar Pichai fortalt til søgegigantens ansatte, skriver Wall Street Journal.

Googles opbremsning er den seneste i rækken af teknologivirksomheder, der enten trækker drosler ned fpr nye ansættelser eller trimmer personalet.

I en e-mail, der blev sendt til medarbejderne tirsdag, skriver Sundar Pichai, at Google ville "sænke tempoet i ansættelsen resten af ​​året, mens han stadig støtter selskabets vigtigste muligheder."

Det står klart fra mailen, at der for alvor i økonomisk usikre tider vil blive prioriteret benhårdt internt i Google.

"Fremover skal vi være mere iværksætterorienterede, arbejde med større hast, skarpere fokus og mere sult, end vi har vist på solrige dage. I nogle tilfælde betyder det konsolidering, hvor investeringer overlapper hinanden, og strømlining af processer. I andre tilfælde betyder det, at man standser udrulningen og genudsender ressourcer til områder med højere prioritet," lyder beskeden fra Sundar Pichai.

Omkring 10.000 nye medarbejdere blev ansat hos Google i løbet af andet kvartal

Googles ansættelsestal er voldsomme. Omkring 10.000 nye medarbejdere fik kontrakt i andet kvartal.

Ved udgangen af marts rapporterede moderselskabet Alphabet om samlet 163.906 ansatte, en stigning på 17 procent fra året før.

Samme takter er set hos flere andre tech-selskaber som Netflix, Tesla og Facebook.

Og så sent som i går tirsdag meldte Microsoft, at det er i gang med en omstrukturering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere