Artikel top billede

Microsoft tester ny søgefunktion til Windows 11

Microsoft afprøver nu et nyt design til Windows’ søgefunktion samt nye funktioner til widgets.

Techgiganten har netop udgivet Windows 11 Insider Preview Build 25158, hvilket betyder, at Windows Insidere nu kan afprøve nye søgefunktioner i Windows 11.

Og insiderne kan opleve forskellige versioner af søgelinjen, fremgår det i et blogindlæg skrevet af Amanda Langowski, Windows Insider Program Lead og Brandon LeBlanc, Senior Program Manager for Windows Insider Program Team.

”Fra og med denne build vil nogle enheder modtage forskellige visuelle behandlinger til søgning på proceslinjen. Vi er glade for at lære af dit feedback om dette, så brug venligst feedbackhubben til at give feedback, hvis du modtager dette eksperiment,” skriver de.

De tre nye søgedesigns kan ses nedenfor:

Også nyt til widgets

Udover et nyt design af søgebaren i Windows tester Microsoft også nyt widget-indhold i proceslinjen med meddelelsesmærkater.

Når brugeren så åbner widgettavlen, vises der et banner øverst på tavlen, der fortæller, hvad der udløste notifikationsmærket.

”Vi begynder at rulle disse funktioner ud, så oplevelsen er ikke tilgængelig for alle Insiders endnu, da vi planlægger at overvåge feedback og se, hvordan den lander, før vi skubber den ud til alle,” skriver de to Microsoft-ansatte i blogindlægget.