Artikel top billede

Massivt nedbrud hos Twitter: Største i årevis

Brugere kloden over melder om login-problemer hos det udbredte sociale nyhedsmedie.

Det sociale nyhedsmedie Twitter døjer med at holde tjenesten kørende i øjeblikket, hvor tusindvis af brugere oplev udfald i tjenesten.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er Twitters nedbrud et af de meste omfattende og massive i årevis.

Tjenesten Downdetector melder om, at flere end 27.000 meldinger om nedbrud fra amerikanske brugere er tikket ind hos tjenesten, der monitorerer hjemmesiders tilstand.

Herhjemme er Twitters hjemmeside tilsyneladende også nede den 14. juli omkring klokken 14:40 dansk tid. De første udfald er ifølge Downdetector blevet anmeldt klokken 14.00.

Brugere fra kloden rundt, blandt andet Storbritannien, Mexico, Brasilien og Italien melder også om udfald.

Twitter har tidligere døjet med tekniske problemer, heriblandt et massivt sikkerhedslæk, hvor prominente Twitter-brugere fik hacket konti, som siden blev misbrugt til kryptosvindel.

Den sociale nyhedstjeneste er og har været omdrejningspunktet i flere måneders opkøbsdrama mellem rigmanden Elon Musk og selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere