Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Russisk-støttede separatister i Ukraine blokerer Google

En udbryderregion i Ukraine, som er kontrolleret af russisk-støttede separatister, har blokeret søgemaskinen Google i området.

Efter krigen i Ukraine er brudt ud, har det ikke just været en venskabeligt forhold mellem Google og Rusland.

For selvom det russiske styre har meddelt, at man ikke vil lukke for søgemaskinen i Rusland, har tech-giganten alligevel modtaget beskyldninger om fake news, fået frosset sine konti og aktiver i landet, hvilket førte til, at Google filial i landet måtte indgivet en konkursbegæring, og senest fik tech-giganten en bøde på 2,6 milliarder kroner i Rusland.

Og krigen i Ukraine har ført til, at visse separatistregioner med russisk støtte lige nu har eller er i gang med forsøg på at løsrive sig resten af Ukraine. En af disse er Donetsk Peoples Republic (DPR) i den østlige del af Ukraine, og her har man nu blokeret for Googles søgemaskine netop med beskyldninger om fake news.

Det skriver Reuters.

Ifølge den selverklærede udbryderregions leder Denis Pushilin blokerer området søgemaskinen, fordi Google fremmer "vold mod alle russere".

"Hvis Google holder op med at forfølge sin kriminelle politik og vender tilbage til distribution af lov, moral og sund fornuft, vil der ikke være nogen hindringer for dets arbejde," sagde han ifølge Reuters.

Han har ikke fremlagt beviser for en stillingtagen hos Google, og Google vil ikke kommentere anklagerne eller blokeringen overfor Reuters.
IT-JOB

Kalundborg Refinery A/S

SAP basis IT-specialist

Danske Commodities A/S

Analyst for Power Market Analysis

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

MDM Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital