Artikel top billede

(Foto: Creative Force/PR)

It-selskab bygger nyt kontor og vil på ansættelsesrov i Vestjylland

Software-virksomheden Creative Force har kontorer mange steder i verden, men nu vil de satse mere på at ansætte i Holstebro.

It-virksomheden Creative Force har blandt andet kontorer Hamburg, Amsterdam, London, New York, Montreal og flere storbyer, men nu vil selskabet satse på at udvide i Holstebro.

Her skal antallet af medarbejdere gå fra otte til 50.

Det skriver Creative Force i en pressemeddelelse.

Software-selskabet flytter næste forår og sommer ind i en ny 1.500 kvadratmeter bygning ved erhvervsparken Nupark i Holstebro, som skal være med til at tiltrække nye ansatte.

”Hvis vi skulle bo et andet sted, så ville det være mere oplagt med London eller New York end København. Men vi har vores netværk her, og vi tror, at vi med de nye faciliteter kan tiltrække højtuddannede medarbejdere inden for software, design, markedsføring, HR og administration,” siger Thomas Kragelund medejer og CEO af Creative Force.

Creative Force har udviklet et processtyringsværktøj til produktion af indhold til e-handel.

Ejerne Thomas Kragelund og Tejs Rasmussen har tidligere haft virksomheden Pixelz, som de solgte til kapitalfonden Adelis, så de kunne fokusere på Creative Force, som så blev adskilt fra Pixelz Group. Senere er revisor Thomas Green trådt til som medejer og økonomidirektør.

Creative Force har foreløbig kun én dansk kunde – nemlig tøjvirksomheden Bestseller.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere