Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft gør det muligt at installere opdateringer til Windows 11 ved opstart

En ny opdatering til Windows 11 gør, at man nu kan opdatere sin pc, når den starter op.

Brugere af Windows 11 kan med opdateringen KB5015882, nu få mulighed for at opdatere Windows fra opstart af en computer.

Derved kan brugere altså vælge at opdatere til nye versioner af Windows, når de starter deres pc.

Derudover er der også andre funktioner i opdateringen. Blandt andet hastemeddelelser i fokusassistent-programmet.

Højdepunkterne er således:

  • Muligheden for at modtage vigtige meddelelser, når fokusassistent er aktiveret.

  • Muligheden for at opdatere til en nyere Windows 11-version ved den opstart af Windows, hvis din enhed er kvalificeret.

  • Et problem, der får File Explorer til at holde op med at fungere, når du bruger afspilnings- og pausetastaturknapperne på visse enheder, er løst.

  • Løser et problem, der får File Explorer til at holde op med at fungere, når du bruger menuen Starts kontekstmenu, og en ekstern skærm er tilsluttet din enhed.

  • Løser et problem, der viser et tomt vindue, som du ikke kan lukke, når du holder markøren over søgeikonet på proceslinjen.

  • Løser et problem, der forhindrer visse fejlfindingsværktøjer i at åbne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere