Artikel top billede

(Foto: WorldSpectrum/Pixabay)

Kryptoplatform har fået stjålet over en milliard af kundernes penge

Krypfirmaet Nomad har været udsat for noget af et tyveri. Selskabet har fået stjålet for op til 1,4 milliarder kroner.

Den amerikanske kryptoplatform Nomad har fået stjålet værdier for op til 1,4 milliarder kroner.

Det skriver Reuters og Coindesk.

Nomad bekræfter på Twitter, at man er opmærksom på hændelsen, og at undersøgelser er i gang, men der bliver ikke givet flere detaljer om tyveriet.

Kryptoanalysefirmaet PeckShield informerede Reuters om, at 190 millioner dollar (1,4 milliarder) af brugernes kryptovalutaer blev stjålet, mens en række andre analytikere har meldt ud, at der er tale om en milliard kroner, skriver medierne.

Det gælder blandt andet ether og stablecoin.

"En undersøgelse er i gang, og førende firmaer inden for blockchain-efterretning og efterforskning er blevet bibeholdt," meddeler Nomad ifølge Coindesk og fortsætter:

"Vi har underrettet retshåndhævelsen og arbejder døgnet rundt for at løse situationen og give rettidige opdateringer. Vores mål er at identificere de involverede konti og at spore og inddrive midlerne."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere