Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Microsofts OneDrive får ny app i anledning af sin 15-års fødselsdag

OneDrive får sig en ny web-app i anledning af programmets 15-års jubilæum.

Microsofts filhostingtjeneste OneDrive fyldte tirsdag 15 år, og i den anledning har Microsoft annonceret et nyt design af programmets webapplikation.

"Vi har redesignet OneDrive Home-oplevelsen for at hjælpe dig med nemt at genoptage dit arbejde og indhente det, du gik glip af, mens du var væk," skriver Seth Patton, der er General Manager for Microsoft 365 i et blogindlæg og forsætter:

"Snart vil OneDrive vise dine mest relevante filer og vise dine seneste filer sammen med eventuelle aktivitetsopdateringer, så du kan se alt på et øjeblik og hurtigt prioritere, hvor du skal begynde at arbejde."

Microsoft tilføjer knapper øverst på i applikationen med ’seneste filer’ og bedre sortering af dokumenter efter filtype, og der er også en aktivitetskolonne til højre for at se opdateringer om seneste dokumenter, inklusive kommentarer og omtaler med @.

Der er også et ’til dig’-feed, der viser de mest relevante dokumenter for dig.

OneDrive blev lanceret som Windows Live Folders tilbage i 2007 og har siden udviklet sig.

"Vi er stolte af, hvordan vores tilbud fortsætter med at udvikle sig – OneDrive har udviklet sig til kernesystemet til at drive alle filoplevelser på tværs af Microsoft 365," skriver Seth Patton.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital