Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Microsofts OneDrive får ny app i anledning af sin 15-års fødselsdag

OneDrive får sig en ny web-app i anledning af programmets 15-års jubilæum.

Microsofts filhostingtjeneste OneDrive fyldte tirsdag 15 år, og i den anledning har Microsoft annonceret et nyt design af programmets webapplikation.

"Vi har redesignet OneDrive Home-oplevelsen for at hjælpe dig med nemt at genoptage dit arbejde og indhente det, du gik glip af, mens du var væk," skriver Seth Patton, der er General Manager for Microsoft 365 i et blogindlæg og forsætter:

"Snart vil OneDrive vise dine mest relevante filer og vise dine seneste filer sammen med eventuelle aktivitetsopdateringer, så du kan se alt på et øjeblik og hurtigt prioritere, hvor du skal begynde at arbejde."

Microsoft tilføjer knapper øverst på i applikationen med ’seneste filer’ og bedre sortering af dokumenter efter filtype, og der er også en aktivitetskolonne til højre for at se opdateringer om seneste dokumenter, inklusive kommentarer og omtaler med @.

Der er også et ’til dig’-feed, der viser de mest relevante dokumenter for dig.

OneDrive blev lanceret som Windows Live Folders tilbage i 2007 og har siden udviklet sig.

"Vi er stolte af, hvordan vores tilbud fortsætter med at udvikle sig – OneDrive har udviklet sig til kernesystemet til at drive alle filoplevelser på tværs af Microsoft 365," skriver Seth Patton.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere