Artikel top billede

Dansk madspilds-app lander stor kapital indsprøjtning

På trods af blodrøde tal og en usikker verdenssituation har danske Too Good To Go hentet en kapitalindsprøjtning på et trecifret millionbeløb

Den danske madspildsapp Too Good To Go har Hentet 270 millioner kroner i en ny kapitalindsprøjtning.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Kapitaltilførelsen kommer umiddelbart efter, at selskabet i juni kunne præsentere et blodrødt årsregnskab, der viste et minus på344 millioner kroner, hvilket er en fordobling af underskuddet fra året før, der viste et minus på 142,5 millioner kroner.

Erik Balck Sørensen, managing partner i Vækstfonden, siger til Finans, at han ser det som positivt, at danske selskaber kan lande så stor kapitalindsprøjtnin, selvom verdenssituationen i øjeblikket er præget af usikkerhed.

Han påpeger at investorerne i den nuværende marked har større fokus på, at virksomhederne skaber profit.

”Nu ser investorerne mere efter de virksomheder, der prioriterer deres bundlinje i stedet for at fokusere på høje vækstrater,” siger han

Administrerende direktør Too Good To Go er Mette Lykke, der tidligere har stiftet og solgt den danske løbeapp Endomondo, og som i 2016 vandt It-prisen, der uddeles af Computerworld og IT-Branchen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital