Artikel top billede

Dansk madspilds-app lander stor kapital indsprøjtning

På trods af blodrøde tal og en usikker verdenssituation har danske Too Good To Go hentet en kapitalindsprøjtning på et trecifret millionbeløb

Den danske madspildsapp Too Good To Go har Hentet 270 millioner kroner i en ny kapitalindsprøjtning.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Kapitaltilførelsen kommer umiddelbart efter, at selskabet i juni kunne præsentere et blodrødt årsregnskab, der viste et minus på344 millioner kroner, hvilket er en fordobling af underskuddet fra året før, der viste et minus på 142,5 millioner kroner.

Erik Balck Sørensen, managing partner i Vækstfonden, siger til Finans, at han ser det som positivt, at danske selskaber kan lande så stor kapitalindsprøjtnin, selvom verdenssituationen i øjeblikket er præget af usikkerhed.

Han påpeger at investorerne i den nuværende marked har større fokus på, at virksomhederne skaber profit.

”Nu ser investorerne mere efter de virksomheder, der prioriterer deres bundlinje i stedet for at fokusere på høje vækstrater,” siger han

Administrerende direktør Too Good To Go er Mette Lykke, der tidligere har stiftet og solgt den danske løbeapp Endomondo, og som i 2016 vandt It-prisen, der uddeles af Computerworld og IT-Branchen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere