Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys og Onefiber indgår samarbejdsaftale: Snart vil kunder på Onefibers fibernet kunne købe produkter fra Norlys

Med ny aftale med Norlys får fiberkunder hos Onefiber fra begyndelsen af 2023 nye valgmuligheder.

Norlys, der netop har proklameret offensivt indtog på det danske erhvervsmarked, fortsætter frem af på det private marked med en aftale om, at kunder på Onefibers fibernet snart vil kunne købe produkter fra Norlys.

Onefiber er GlobalConnects fibernet til det private marked. De to parter deler et fælles mål om flere valgmuligheder til kunderne, når de skal vælge internet og tv-underholdning, lyder det i en udsendt meddelelse.

"Der er fortsat mange områder i Danmark, hvor fibernet til den enkelte husstand ikke er tilgængeligt. GlobalConnect har gennem mange år bygget et stort net i Danmark, og det er derfor naturligt for os at udbygge nettet til også at dække private husstande," udtaler Peter Bredgaard, der er ansvarlig for Onefibers udbygning i Danmark.

"Og i forlængelse heraf mener vi også, at det er vigtigt, at husstande med fibernet hos os får flere valgmuligheder. Vi er derfor meget glade for, at Onefiber snart kan tilbyde Norlys’ produkter og ydelser."

Fra Norlys udtrykkes der begejstring for samarbejdet, hvor man også slår på, at det er vigtigt, at kunderne får flere valgmuligheder på deres fiberforbindelse.

"Vi har kunden i fokus og designer vores produkter og ydelser ud fra, hvad kunderne efterspørger. Vi kan derfor tilbyde en rigtig god produktpallette, som passer godt til mange husstandes behov," lyder det fra Gert Rieder, direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys.

Norlys, som blandt andet leverer internet, tv og streamingtjenester, har de seneste år indgået flere aftaler med fibernetselskaber, der har åbnet nettet for nye potentielle udbydere.

Norlys og Onefiber forventer, at de nye valgmuligheder vil blive tilgængelige fra begyndelsen af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital