Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys og Onefiber indgår samarbejdsaftale: Snart vil kunder på Onefibers fibernet kunne købe produkter fra Norlys

Med ny aftale med Norlys får fiberkunder hos Onefiber fra begyndelsen af 2023 nye valgmuligheder.

Norlys, der netop har proklameret offensivt indtog på det danske erhvervsmarked, fortsætter frem af på det private marked med en aftale om, at kunder på Onefibers fibernet snart vil kunne købe produkter fra Norlys.

Onefiber er GlobalConnects fibernet til det private marked. De to parter deler et fælles mål om flere valgmuligheder til kunderne, når de skal vælge internet og tv-underholdning, lyder det i en udsendt meddelelse.

"Der er fortsat mange områder i Danmark, hvor fibernet til den enkelte husstand ikke er tilgængeligt. GlobalConnect har gennem mange år bygget et stort net i Danmark, og det er derfor naturligt for os at udbygge nettet til også at dække private husstande," udtaler Peter Bredgaard, der er ansvarlig for Onefibers udbygning i Danmark.

"Og i forlængelse heraf mener vi også, at det er vigtigt, at husstande med fibernet hos os får flere valgmuligheder. Vi er derfor meget glade for, at Onefiber snart kan tilbyde Norlys’ produkter og ydelser."

Fra Norlys udtrykkes der begejstring for samarbejdet, hvor man også slår på, at det er vigtigt, at kunderne får flere valgmuligheder på deres fiberforbindelse.

"Vi har kunden i fokus og designer vores produkter og ydelser ud fra, hvad kunderne efterspørger. Vi kan derfor tilbyde en rigtig god produktpallette, som passer godt til mange husstandes behov," lyder det fra Gert Rieder, direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys.

Norlys, som blandt andet leverer internet, tv og streamingtjenester, har de seneste år indgået flere aftaler med fibernetselskaber, der har åbnet nettet for nye potentielle udbydere.

Norlys og Onefiber forventer, at de nye valgmuligheder vil blive tilgængelige fra begyndelsen af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere