Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Scales lander stor millionkontrakt med svensk brød-gigant: Skal stå for global implementering af Microsoft Dynamics

Det bliver danske Scales, ejet af NNIT, der får den store opgave med at rulle Microsoft Dynamics ud globalt hos svenske Lantmännen Unibak, der blandt andet står bag Hatting og Schulstad.

Det NNIT-ejede selskab Scales har sikret sig stor kontrakt med svenske Lantmännen Unibake, hvor Scales får opgaven med at rulle Microsoft Dynamics ud globalt for den svenske koncern, der har en omsætning på over syv milliarder kroner i Danmark.

"Denne sejr er meget betydningsfuld for Scales og viser, at Scales har en unik position, når det kommer til kompleks, global implementering for store virksomheder baseret i Norden," udtaler Hasse Bergman, CEO and VP Sales, hos Scales, i en meddelelse fra NNIT.

Den flerårige kontrakt, der blev underskrevet inden sommeren, har en værdi af et tocifret millionbeløb, hvor Scales bliver implementeringspartner på globalt ERP-projekt baseret på Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Den indledende analysefase er allerede påbegyndt, og næste trin vil være implementeringsfasen, der starter med go-lives i to lande i løbet af 2023, efterfulgt af en udrulning til yderligere 14 lande.

Løsningen skal dække end-to-end værdikæden for både friske og frosne produktlinjer og vil også dække global finansiering og rapportering, lyder det.

Svensk brødgigant

Lantmännen Unibake står bag bageriprodukter til både forbrugere og virksomheder og ejer 35 industrielle bagerier i 16 lande og beskæftiger 6.000 ansatte.

I Danmark er Lantmännen Unibake mest kendt for mærkerne Hatting og Schulstad.

Den svenske brødgigant er ejet af Lantmännen, som er et landbrugskooperativ og en af Nordeuropas førende organisationer inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer, ejet af 20.000 svenske landmænd.

Koncernen har samlet 10.000 medarbejdere i mere end 20 lande med en årlig omsætning på 4,8 milliarder euro.