Artikel top billede

NemID-opdatering sender E-Boks i sort: Har været ramt af login-problemer siden klokken 12

Problemer med en NemID-opdatering har skabt login-problemer hos E-boks.

"Ukendt fejl."

Den meddelelse bliver mange danskere mødt af, når de i øjeblikket forsøger at logge ind på den digitale postkasse E-boks.

Selskabet oplyser på sin hjemmeside, at der både er login-problemer på app og web.

”Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden,” skriver E-boks på hjemmesiden.

E-boks har ifølge nyhedsbureauet Ritzau været ramt af problemet siden torsdag klokken 12, og klokken 17.40 torsdag kunne Computerworld ved selvsyn konstatere, at det forstat ikke er muligt at logge ind.

Skyldes NemID-opdatering

Til it-mediet Version2 oplyser E-boks kommunikationschef Susanne Søndahl Wolf, at nedbruddet er relateret til en opdatering i NemID-systemet og at der ikke er nogen tidshorisont for løsningen af problemet.

Nets oplyser desuden til Computerworld, at fejlen ikke knytter sig til NemID eller Nets.

Digitaliseringsstyrelsen oplyser desuden til Ritzau, at det er en opdatering onsdag aften, der efterfølgende har skabt problemer for e-Boks.

"Udfordringen på e-Boks var afledt af en ændring i Digital Post-løsningen i forbindelse med en planlagt opgradering onsdag aften," oplyser Digitaliseringsstyrelsen til Ritzau.

Nedbruddet kommer blot få måneder efter, at e-boks sammen med en række andre offentlige tjenester i juni blev ramt af et flere dage langt nedbrud. Dengang skyldtes problemet problemerne et serverskrift hos Nets, der drifter NemID-løsningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere