Artikel top billede

NemID-opdatering sender E-Boks i sort: Har været ramt af login-problemer siden klokken 12

Problemer med en NemID-opdatering har skabt login-problemer hos E-boks.

"Ukendt fejl."

Den meddelelse bliver mange danskere mødt af, når de i øjeblikket forsøger at logge ind på den digitale postkasse E-boks.

Selskabet oplyser på sin hjemmeside, at der både er login-problemer på app og web.

”Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden,” skriver E-boks på hjemmesiden.

E-boks har ifølge nyhedsbureauet Ritzau været ramt af problemet siden torsdag klokken 12, og klokken 17.40 torsdag kunne Computerworld ved selvsyn konstatere, at det forstat ikke er muligt at logge ind.

Skyldes NemID-opdatering

Til it-mediet Version2 oplyser E-boks kommunikationschef Susanne Søndahl Wolf, at nedbruddet er relateret til en opdatering i NemID-systemet og at der ikke er nogen tidshorisont for løsningen af problemet.

Nets oplyser desuden til Computerworld, at fejlen ikke knytter sig til NemID eller Nets.

Digitaliseringsstyrelsen oplyser desuden til Ritzau, at det er en opdatering onsdag aften, der efterfølgende har skabt problemer for e-Boks.

"Udfordringen på e-Boks var afledt af en ændring i Digital Post-løsningen i forbindelse med en planlagt opgradering onsdag aften," oplyser Digitaliseringsstyrelsen til Ritzau.

Nedbruddet kommer blot få måneder efter, at e-boks sammen med en række andre offentlige tjenester i juni blev ramt af et flere dage langt nedbrud. Dengang skyldtes problemet problemerne et serverskrift hos Nets, der drifter NemID-løsningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital