Artikel top billede

(Foto: THE_WHITE_HOUSE / SHEALAH_CRAIGHEAD)

Trumps sociale medie afvist fra Android-platformen: For ringe moderation

Donald Trump får ikke lov til at føre sit sociale medie på Googles Play app-butik.

Den forhenværende amerikanske præsident Donald Trump sprang tidligere på året ud som app-iværksætter ved lanceringen af hans egen pendant til det sociale nyhedsmedie Twitter.

Godt et halvt år efter app’en ’Truth Social’ debut på Apples App Store døjer app’en dog med at udkomme på Googles Play app-butil til Android-smartphones, skriver netmediet Axios.

Ifølge en talsperson fra Google er Trump-app’en blevet afvist på grund af mangelfuld moderation af indholdet på platformen.

Donald Trump er efter angrebet på den amerikanske kongres blevet banlyst fra en stribe førende sociale medier, heriblandt Truth Social konkurrenten Twitter.

I USA, hvor Donald Trump tidligere kunne finde de fleste af hans næsten 90 millioner følgere, udgør Android-baserede smartphones omkring 40 procent af markedet.

Donald Trump tæller i dag omkring fire millioner følgere på Truth Social.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere