Artikel top billede

(Foto: © Philip Flindt Photography / Philip Flindt)

Markedet er for usikkert: Jeppe Hedaa og 7N dropper børsnotering

Rigmand og 7N-ejer Jeppe Hedaa dropper planerne om at børsnotere konsulent 7N i år. Grund: Markedet er for usikkert for tiden.

Rigmand Jeppe Hedaa dropper planerne om at børsnotere sit fremadstormende it-konsulenthus 7N i år, fortæller han til Børsen.

Grund: Markedet er for usikkert for tiden med krig, stigende renter og generel usikkerhed på aktiemarkedet. Det gør det til en risikabel affære at børsnotere selskaber nu.

“Jeg kan godt frygte, at mennesker, der investerer i 7N, kort tid efter må se hele markedet falde med 5-10 procent, og det er ikke den start, som jeg ønsker, at nye ejere skal opleve i relation til prissætning. Så ja, det er nok lagt lidt på is. Men man kan jo altid åbne fryseren igen,” siger han avisen.

Jeppe Hedaa var ellers i foråret ret stålsat på at børsnotere 7N.

I marts pegede han på, at han fandt det ‘naturligt,’ at selskabet i kraft af sin størrelse og omsætning på mere end milliard kroner lod den almene dansker få del i værdiskabelsen.

https://www.computerworld.dk/art/260300/jeppe-hedaa-sigter-efter-boersnotering-af-7n-i-2022

7N har et par hundrede fastansatte medarbejdere og har tilknyttet omkring 1.600 konsulenter, som udlejes via selskabet.

Jeppe Hedaa overlod for et års tid siden direktørposten til den da 42-årige Sebastian Podlesny efter 23 år på posten.

https://www.computerworld.dk/art/257195/jeppe-hedaa-traeder-tilbage-som-ceo-for-7n-efter-23-aar-her-er-konsulenthusets-nye-direktoer