Artikel top billede

(Foto: © Philip Flindt Photography / Philip Flindt)

Jeppe Hedaa sigter efter børsnotering af 7N i 2022

Det fremadstormende 7N er på vej mod en børsnotering på den københavnske hovedbørs. Står det til Jeppe Hedaa, bestyrelsesformand og storaktionær i 7N, så sker noteringen allerede i år.

Danske 7N går nu med hastige skridt mod en børsnotering.

Ambitionen lyder, at selskabet skal ramme den københavnske hovedbørs allerede i 2022, skriver Børsen.

Udmeldingen kommer fra Jeppe Hedaa, der er storaktionær i selskabet og tidligere CEO.

Han afgav sidste år topchef-posten til polske Sebastian Podlesny, der har bestredt lederstillinger hos 7N gennem 15 år.

"Jeg har virkelig nydt rejsen frem til i dag, hvor vi er 1.600 konsulenter, og omsætningen for længst har rundet en milliard. Men grundet selskabets størrelse i dag og betydning i en samfundsmæssig kontekst, synes jeg, det er naturligt, at den almene dansker og investor får mulighed for at få del i den fremtidige værdiskabelse. Det kan vi opnå gennem en børsnotering," siger Jeppe Hedaa til Børsen.

Avisen skriver, at selskabet undersøger muligheden for at få nogle store pensionskasser med ombord som "hjørneinvestorer."

Hvis dette kan lade sig gøre, da kan 7N sandsynligvis opnå en værdi på mellem 800 og 900 millioner kroner, vurderer partner i Dansk Ejerskifte Frederik Aakard overfor Børsen.

Overtog formandspost fra Preben Damgaard

7N har selv omkring 200 fastansatte, mens selskabet har cirka 1.600 tilknyttede freelance-konsulenter.

Det største marked er det danske, der står for 60 procent af omsætningen. Herefter kommer det polske marked, hvor 7N lgieledes har en stor del af sine konsulenter.

Da Jeppe Hedaa trådte af som CEO, indtog han i stedet posten som bestyrelsesformand. Det var en post, som der tilhørte Preben Damgaard, der ligeledes er aktionær i selskabet.

Med indsættelsen af 43-årige Sebastian Podlesny lød det, at han nu skal stå i spidsen for selskabets internationalisering. Han kom fra stillingen som landechef i selskabets polske forretning.

De sidste mange år har han arbejdet på tværs af landegrænser og gået i front for udviklingen af 7N’s internationale forretninger.

7N endte med en rekordhøj omsætning for 2020 på lidt over en milliard kroner.