Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Scor et job som it-leder: Vi har fundet 10 job, som du kan søge lige nu

Kunne du tænke sig at få job som it-leder hos PET, så læs med her. For vi har fundet 10 spændende leder-stilling hos en række danske arbejdspladser.

I denne uge har vi fokus på ledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Politiets Efterretningstjeneste, Orifarm og Story House Egmont.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

SDC søger team leder – for et stjer­nespæk­ket pensions-team, Ballerup

Hos SDC træder du ind i en virksomhed med høje ambitioner og masser erfaring – og med stærke menneskelige og faglige kompetencer. For det kræver både hjerne og hjerte at give kunderne en god bankoplevelse.

Og vores dygtige ledere går forrest og sætter retning.

Det er her du kommer ind i billedet. Du brænder for at forbedre måden at arbejde på – og du ved hvad der kræves, for at løfte barren for både teamets og individets evne til at understøtte det stigende behov for effektive forretningsprocesser. Dit fundament er en solid blanding af faglig indsigt og passion for god ledelse.

Dit team på ni medarbejdere udfører Application Maintenance på en række systemer inden for pension og forsikring.

Dit succeskriterie er derfor at understøtte stabile forretningsprocesser hos vores kunder, samtidig med at vores it-platform er i rivende udvikling. Hos SDC arbejder vi med effektive ITIL-processer, hvor især incident, problem og release management fylder meget.

Læs hele annoncen her.

Sydtrafik søger teamleder it, Vejen

Har du erfaring med ledelse indenfor it, og vil du være med til at styrke udviklingen af den kollektive trafik? Så er du måske den lederprofil, vi søger.

Som teamleder for it får du en central rolle i forhold til at lede, motivere og sætte retning for medarbejderne i dit team.

Du bliver daglig leder af otte super dygtige medarbejdere, som hver dag yder support til 95 kolleger samt sikrer drift og vedligehold af rejsekort- og realtidsudstyr i mere end 500 busser.

Du får en stor berøringsflade - både internt og eksternt og er ansvarlig for at drive relevante it-projekter.

Du vil blandt andet repræsentere Sydtrafik i forhold til Rejsekort/Rejseplanen A/S, herunder implementering at nyt digitalt rejsekort samt andre it-udviklingsprojekter, hvor trafikselskaberne i Danmark samarbejder.

Herudover får du en vigtig rolle i forhold til at kvalificere vores it-strategi, og er den som har det overordnede ansvar for virksomhedens cypersikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Københavns Erhvervsakademi søger it-team­ko­or­di­na­tor til Service Desk, København

Arbejder du i dag som it-teamkoordinator og brug for nye udfordringer? Eller sidder du som it-chefens uformelle højre hånd? Og er parat til at tage det næste skridt? Så kan det være, at du er vores kommende teamkoordinator.

Vi søger dig, der er stærk i at lede og koordinere driftsmæssige som udviklingsmæssige opgaver i vores Service Desk.

Som teamkoordinator på KEA – Københavns Erhvervsakademi - har du den daglige faglige ledelse af Service Desk og skal sammen med it-chefen sikre, at Service Desk leverer en professionel drift og service for alle KEAs brugere.

Vi vægter, at udvikling af it-driften sker løbende og proaktivt og i tæt dialog med medarbejderne i Service Desk og vores samarbejdspartnere. Service Desk på KEA baserer sig på Knowledge centered service, så du skal være parat til at indarbejde denne metode i alle aspekter af service desks arbejde.

Læs hele annoncen her.

21-5 søger team lead til it-solutions, Hørsholm

Vi søger en teamleder til vores it-solutions-team. Som teamleder for vores it-solutions team indgår du i business it-teamet, der består af de tre teams it-Operations, it-development og it-solutions – alle tre teams refererer til head of it.

It-solutions teamet består lige nu af fem kompetente og engagerede solution experts, der hver især har specialiseret sig i et område af 21-5s forretning og de tilhørende it-løsninger – forventningen er at teamet skal vokse over tid, og du vil derfor sammen med hr og head of it skulle indgå i rekrutteringen af nye kolleger til teamet.

Teamets opgaver er mangeartede, men har det tilfælles, at de altid stiler mod at sikre, at forretningen kontinuerligt får leveret it-løsninger, der nytænker, optimerer og forbedrer. Vores Solution Experts arbejder tæt sammen med vores IT-softwareudviklere og ligeledes tæt sammen med forretningen og fungerer således som bindeled mellem de to.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger sek­tions­le­de­re til digital ar­ki­tek­tur, Søborg

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye sektionsleder for arkitektur og ways of working.

Som sektionsleder for arkitektur og ways of working i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation.

Vi tilbyder en central rolle i en nyetableret sektion og center, hvor du sammen med dine medarbejdere og den øvrige ledelse får mulighed for at sætte dit præg på sektionen og PET’s arbejde med at udvikle og implementere organisationens målbillede for arkitektur, ITIL- processer, agil udvikling og nye måder at arbejde på.

Læs hele annoncen her.

Bloom is recruiting on behalf of DHL Aviation, IT service manager with great people skills, København

In this position you get the chance of being a part of the continued success of DHL Aviation. Currently DHL is preparing to move to a new state of the art logistics Hub right in front of the sea. Due to this growth and expansion, the team will double the size in 2022 and you will be the manager of 11 employees and a Senior Supervisor.

As IT Service Manager you will use your excellent people and organizational skills, your experience as a manager, and your strong leadership competencies developing and motivating your people. Furthermore, you will use your high level of service in combination with your strong, broad understanding of IT when you support your colleagues.

You will be part of the Hub middle-management team and thereby get the chance of displaying your passion for teamwork and leverage the strengths of your colleagues. Furthermore, you will be responsible for the IT Service budget, IT vendor contract management, purchase of IT hardware and software, for installation and maintenance of the IT equipment and associated problem solving.

Læs hele annoncen her.

Genitor ApS søger for Tønder Kommune en di­gi­ta­li­se­rings- og it-chef, Tønder

Du kan nu blive chef for kommunens digitale udvikling og være med til at sætte retning og skabe relevant udvikling.

Du kommer til at lede tre teamledere og 22 medarbejdere, der med stærke faglige kvalifikationer og ildhu hver dag skaber de bedst mulige løsninger for kommunens medarbejdere og borgere. Kompleksiteten på fagområdet er stor, kontaktfladerne er mange, og du får lov til at jonglere med de mange bolde.

Du skal sammen med kommunens beslutningstagere sætte retning for de kommende års udvikling og skal sikre, at Digital Service understøtter realiseringen af målene, og at den digitale modenhed i organisationen matcher de fremtidige krav og forventninger.

Det kræver en sikker drift. En sådan skal kontinuerligt være et stabilt fundament for den uundgåelige og vigtige udvikling på området.

Læs hele annoncen her.

Orifarm søger team manager – IT Ope­ra­tions, Odense

As our new Team Manager of IT Operations, you will be responsible for ensuring availability of agreed IT-services and – solutions. Further, you will be responsible for deliverables anchored in IT Operations to the business and third parties. You will lead a team of 7 talented employees and hence, function as a strong sparring partner for the team as well as for other stakeholders, including the business and the IT senior management.

You have 3+ years of experience in a similar position within an Enterprise and possess knowledge of IT infrastructure, mostly from the operating part. Hence, you are experienced in leading an IT Operations department or team, preferably within an larger international IT company. Therefore, you have skills within people management, which preferably include “virtual” and remote leadership.

Læs hele annoncen her.

Vikan søger IT manager, Skive

Brænder du for at gøre en forskel i en succesfuld og forandringsparat virksomhed? Og vil du være en del af Vikans fremtid, hvor iot og digitalisering genererer forretningsudvikling og fortsat vækst? Så er du måske den nye it manager, som vi er på udkig efter til at styrke og udvikle it.

Vi søger en it manager som kan bistå ledelse, medarbejdere og partnere i bestræbelserne på at nå et højt, sikkert og digitalt veludviklet niveau i vores it-ydelser og medvirke til at udvikle forretningen samt sikre den fortsatte vækst.

Du evner at skabe resultater og har dokumenteret erfaring med ledelse og projektledelse. Mange års erfaring er ikke nødvendigvis afgørende for at få succes i stillingen. Har du talent, drive, højt ambitionsniveau samt kan dokumentere resultater, kan det også være en god indgangsvinkel og baggrund for jobbet.

Måske har du et job som nummer to i en organisation og nu er klar til at tage et større ansvar. Du er visionær og har forståelse for it's betydning for virksomhedens langsigtede udvikling og værdiskabelse. Du ser potentiale i anvendesle af nye teknologiske muligheder til forbedring og optimering af processer.

Læs hele annoncen her.

Story House Egmont søger team lead, København

Er du skarp til at udvikle fremtidens løsninger og kan du drive et udviklingsteam. Og er du klar til at sætte dit præg på Story House Egmonts portefølje af brands? Så er denne stilling helt klart noget for dig.

Hos Story House Egmont arbejder vi hele tiden på at finde nye måder at levere digitale produkter og tjenester på. Vi har interne kompetencer til både at udvikle, designe og teste nye koncepter med stor agilitet. Vi har travlt og søger derfor en passioneret Team Lead til at lede vores eksterne udviklingsteam.

Egmonts digitale afdeling, som du bliver en del af, er en agil og omstillingsparat afdeling, som stræber efter konstant at videreudvikle vores arbejde ved at lave innovative, kreative og produktive løsninger. Hvis du elsker arkitektur, hands-on og et entreprenant miljø med diversitet og mulighed for leg og nytænkning, er dette team det helt rette for dig.

Som Team Lead vil du indgå i udviklingsteamet, og skal kende og forstå den overordnede retning på processer og arkitektur, samt fælles standarder i huset.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.