Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon investerer milliarder i at hæve lønnen for en bestemt gruppe ansatte

Amazon sætter penge af til lønstigninger for at holde ansatte glade. Det er dog ikke alle, der for del i kagen.

Den største spiller på markedet for internethandel Amazon vil hæve lønnen og tilføje fordele for visse leveringsbude i USA.

Det skriver Business Insider.

Mediet skriver, at Amazon vil investere 450 millioner dollar – svarende til 3,3 milliarder kroner – i lønstigninger og uddannelsesprogrammer til Amazons Delivery Service Partner-program (DSP) i USA.

"Gennem DSP-programmet har små virksomheder rundt om i verden genereret over 26 milliarder dollars i omsætning til deres virksomheder siden lanceringen for fire år siden," sagde Amazons VP Parisa Sadrzadeh i en erklæring, der annoncerer investeringen og fortsatte:

"Det kunne vi ikke have gjort uden DSP'er og deres utrolige teams. Vi vil fortsætte med at innovere med dem og bruge vores stordriftsfordele og ressourcer til at hjælpe dem med at levere de bedste tilbud til deres medarbejdere."

Utilfredshed blandt andre

En anden gruppe af ansatte er dog utilfredse.

Delivery Service Partner-programmet består af virksomheder, som ansætter folk til at bringe ud på vegne af Amazon.

Samtidig har tech-giganten en anden gruppe kaldet Amazon's Flex Delivery Program, som består af enkelte individer, som arbejder på vegne af Amazon.

De ansatte fra flex-programmet holdt i marts protester for højere løn for at imødekommende de stigende benzinpriser, men disse arbejdere er ikke inkluderet i lønstigningen, som kun tilkommer DSP’er, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere