Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon investerer milliarder i at hæve lønnen for en bestemt gruppe ansatte

Amazon sætter penge af til lønstigninger for at holde ansatte glade. Det er dog ikke alle, der for del i kagen.

Den største spiller på markedet for internethandel Amazon vil hæve lønnen og tilføje fordele for visse leveringsbude i USA.

Det skriver Business Insider.

Mediet skriver, at Amazon vil investere 450 millioner dollar – svarende til 3,3 milliarder kroner – i lønstigninger og uddannelsesprogrammer til Amazons Delivery Service Partner-program (DSP) i USA.

"Gennem DSP-programmet har små virksomheder rundt om i verden genereret over 26 milliarder dollars i omsætning til deres virksomheder siden lanceringen for fire år siden," sagde Amazons VP Parisa Sadrzadeh i en erklæring, der annoncerer investeringen og fortsatte:

"Det kunne vi ikke have gjort uden DSP'er og deres utrolige teams. Vi vil fortsætte med at innovere med dem og bruge vores stordriftsfordele og ressourcer til at hjælpe dem med at levere de bedste tilbud til deres medarbejdere."

Utilfredshed blandt andre

En anden gruppe af ansatte er dog utilfredse.

Delivery Service Partner-programmet består af virksomheder, som ansætter folk til at bringe ud på vegne af Amazon.

Samtidig har tech-giganten en anden gruppe kaldet Amazon's Flex Delivery Program, som består af enkelte individer, som arbejder på vegne af Amazon.

De ansatte fra flex-programmet holdt i marts protester for højere løn for at imødekommende de stigende benzinpriser, men disse arbejdere er ikke inkluderet i lønstigningen, som kun tilkommer DSP’er, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital