Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Tech-giganten Amazon køber sundhedsplatform for over 28 milliarder

Amazon køber 1Life Healthcare, som driver sundhedsplatformen One Medical, i en handel på 28,4 milliarder danske kroner.

Amazon er fremme med checkhæftet og køber firmaet 1Life Healthcare, som driver platformen One Medical, som er er en medlemsbaseret sundhedsvirksomhed, der giver adgang til sundhedsydelser personligt og giver også adgang til virtuel pleje over nettet.

Amazon betaler 18 dollar per aktie, hvilket bringer summen op på 3,9 milliarder dollar – som svarer til 28,4 milliarder danske kroner.

Det skriver Wall Street Journal.

Det er en del af Amazons satsning på sundhedsområdet.

"Vi mener, at sundhedspleje er højt på listen over oplevelser, der skal genopfindes," sagde Neil Lindsay, senior vicepræsident for Amazon Health Services ifølge mediet og fortsætter:

"Vi ser masser af muligheder for både at forbedre kvaliteten af ​​oplevelsen og give folk værdifuld tid tilbage i deres dage."

1Life Healthcare har kontorer i 12 amerikanske markeder og samarbejder med 8000 virksomheder for at bringe medlemmerne forskellige sundhedsydelser.

One Medicals Chief Executive Amir Dan Rubin vil forblive administrerende direktør for virksomheden, efter handelen er afsluttet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere