Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Ny trist rekord: Det største DDoS-angreb i Europa nogensinde skete på en mandag

Et østeuropæisk selskab med 13 datacentre var mål for et kolossalt DDos-angreb forleden, som nåede en spidsbelastning på 704.8 Mpps, og som dermed er ny rekord i Europa.

Vi har en ny rekordholder gældende for ofre for DDoS-angreb i Europa.

Et unavngivent selskab i Østeuropa med et stort datacenter i regionen og 12 andre datacentre over hele verden blev mandag i sidste uge udsat for et monumentalt DDoS-angreb, som netværksselskabet Akamai betegner som en ny rekord.

Angrebet nåede rekordhøjden 704.8 Mpps mandag 12. september, skriver Akamai i et blogindlæg.

Den seneste rekord blev sat i juli, og siden da har det østeuropæiske selskab været udsat for et sandt bombardement af DDoS-angreb.

Akamai skriver, at det østeuropæiske selskab før juni i år kun registrerede angreb mod selskabets primære datacenter. Men da det rekord-store angreb satte ind, skete det samtidig på seks forskellige lokationer fra Europa til Nordamerika.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital