Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Ny trist rekord: Det største DDoS-angreb i Europa nogensinde skete på en mandag

Et østeuropæisk selskab med 13 datacentre var mål for et kolossalt DDos-angreb forleden, som nåede en spidsbelastning på 704.8 Mpps, og som dermed er ny rekord i Europa.

Vi har en ny rekordholder gældende for ofre for DDoS-angreb i Europa.

Et unavngivent selskab i Østeuropa med et stort datacenter i regionen og 12 andre datacentre over hele verden blev mandag i sidste uge udsat for et monumentalt DDoS-angreb, som netværksselskabet Akamai betegner som en ny rekord.

Angrebet nåede rekordhøjden 704.8 Mpps mandag 12. september, skriver Akamai i et blogindlæg.

Den seneste rekord blev sat i juli, og siden da har det østeuropæiske selskab været udsat for et sandt bombardement af DDoS-angreb.

Akamai skriver, at det østeuropæiske selskab før juni i år kun registrerede angreb mod selskabets primære datacenter. Men da det rekord-store angreb satte ind, skete det samtidig på seks forskellige lokationer fra Europa til Nordamerika.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere