Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Danske Unity’s software bliver en del af Mercedes nye styresystem

Unity, der har udviklet en af verdens mest brugte spil-engines og er eksperter i 3D-indhold, skal hjælpe Mercedes med at udvikle infotaintmentsystemet i bilgigantens kommende operativsystem.

Danske Unity, som er en gigant inden for spilbranchen, får nu et blåt stempel af de helt store i en hel ny boldgade for selskabet.

Mercedes-Benz har indgået et partnerskab med Unity, som skal hjælpe Mercedes med at udvikle infotaintmentsystemet i bilgigantens kommende operativsystem. Det skriver Børsen.

Unity er eksperter i 3D, og det bliver der masser af i Mercedes’ kommende bilmodeller. Det skal blandt andet bruges til bedre navigation og en federe brugeroplevelse.

Ifølge Børsen mener man hos Mercedes, at skærme bliver ‘de nye hestekræfter’ i den forstand, at fremtidens bilkøber vil være mindre optaget af tekniske detaljer og fokusere mere på den oplevelse, man får inde i bilen.

Den tendens vil blive yderligere forstærket i takt med, at bilerne bliver mere selvkørende, så i fremtidens biler bliver skærme og lækre interfaces meget vigtige elementer.

Ifølge Børsen vil Unitys software være en væsentlig komponent i Mercedes nye styresystem kaldet MB.OS, som vi vil se på markedet om to år.