Artikel top billede

(Foto: Politiet/PR)

Rigspolitiet søger leder for ny it-taskforce

Rigspolitiet søger en sektionsleder til nyoprettet taskforce helt tæt på den øverste ledelse hos politiets it-organisation.

Rigspolitiet søger i et jobopslag en ny sektionsleder til taskforce hos Rigspolitiets Koncern IT, der er placeret i Hvidovre.

Koncern IT-afdelingen består af mere end 400 medarbejdere og har ansvar for i alt omkring 800 it-systemer.

Den nye sektionsleder kommer til at stå i spidsen for en nyoprettet taskforce bestående af seks medarbejdere med forskellige kompetencer og vil have direkte reference til Rigspolitiets it-direktør.

Den nye taskforce vil blandt andet have til opgave at udvikle nye services og arbejde med forretningsudvikling og blandt andet gennemførelse af it-forandringer i politiets it-organisation.

Dette skal være med til at styrke udviklingen af Rigspolitiets Koncern IT tæt på Rigspolitiets it-direktør og stærke centre, lyder det i opslaget.

Stig Lundbech, som er direktør for Rigspolitiets Koncern IT, der er den øverste it-direktør for hele det danske politi, beskriver på LinkedIn, at der er tale om et lederjob helt tæt på den øverste ledelse.

Det forventes, at den nye taskforce vil bidrage med at udarbejde oplæg, notater og analyser. Samtidig vil den nye sektionsleder med en bred berøringsflade i organisationen være styrende for retningen og organisationsudviklingen i Koncern IT, lyder det i jobopslaget.

"Jeg garanterer, at dette bliver en unik mulighed for at booste din karriere med både spændende og krævende opgaver helt tæt på topledelsen i en af landets største offentlige udviklingsorganisationer", siger Stig Lundbech i jobopslaget.

Der er ansøgningsfrist til stillingen 29. september 2022.