Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft pensionerer Exchange-funktion

Microsoft begynder nu udfasningen af en funktion i Exchange Online.

Således er det begyndelsen på enden for Exchange-funktionen Client Access Rules (CAR).

Til september 2023 bliver CARS endeligt sendt på pension.

Det meddeler Microsofts Exchange-Team.

CAR er et sæt af betingelser, undtagelser, handlinger og værdier, der tillader Microsoft 365-administratorer at kontrollere adgangen til Exchange Online baseret på forskellige faktorer.

Microsoft vil udsende informationer til kunder, om hvordan de kan håndtere situationen, og hvad de eventuelt kan gøre.

”Vi sender indlæg fra Message Center til lejere ved hjælp af klientadgangsregler for at starte planlægningsprocessen for at migrere deres regler,” skriver Microsofts Exchange-hold.

Hvis du ikke benytter CAR på nuværende tidspunkt, så bliver de forskellige cmdlets (små scripts, som danner kommandoer) lukket til oktober i år. Men hvis du bruger CAR, vil dette først ske til september 2023.

”Hvis du i øjeblikket har CAR'er konfigureret i din lejer, vil du kunne fortsætte med at bruge dem indtil september 2023, hvilket giver dig tid til at migrere andre, mere modstandsdygtige muligheder.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere