Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft pensionerer Exchange-funktion

Microsoft begynder nu udfasningen af en funktion i Exchange Online.

Således er det begyndelsen på enden for Exchange-funktionen Client Access Rules (CAR).

Til september 2023 bliver CARS endeligt sendt på pension.

Det meddeler Microsofts Exchange-Team.

CAR er et sæt af betingelser, undtagelser, handlinger og værdier, der tillader Microsoft 365-administratorer at kontrollere adgangen til Exchange Online baseret på forskellige faktorer.

Microsoft vil udsende informationer til kunder, om hvordan de kan håndtere situationen, og hvad de eventuelt kan gøre.

”Vi sender indlæg fra Message Center til lejere ved hjælp af klientadgangsregler for at starte planlægningsprocessen for at migrere deres regler,” skriver Microsofts Exchange-hold.

Hvis du ikke benytter CAR på nuværende tidspunkt, så bliver de forskellige cmdlets (små scripts, som danner kommandoer) lukket til oktober i år. Men hvis du bruger CAR, vil dette først ske til september 2023.

”Hvis du i øjeblikket har CAR'er konfigureret i din lejer, vil du kunne fortsætte med at bruge dem indtil september 2023, hvilket giver dig tid til at migrere andre, mere modstandsdygtige muligheder.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere