Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen)

Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model

Podcast: Det er 15 år siden, at Steve Jobs stod på scenen med sin mærkelige telefon. Undervejs har der været selvmål, brændere og direkte røde kort til flere iPhone-modeller. Vi kårer vores favoritter - og giver en ærlig vurdering af den nye iPhone 14.

Så er der nye iPhones. Den 14. i rækken på 15 år. Og sikke et vildt ridt, det har været, siden Steve Jobs stod på scenen i 2007 med sin mærkelige telefon – helt uden tal-knapper eller den kendte og elskede Nokia-ringetone.

Og nu har vi så iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro og 14 Pro Max.

Computerworlds teknologiredaktør Niels de Boissezon har prøvet dem – og deler sit indtryk af dem i denne episode af Inde i Maskinen.

Men episoden handler især om at Niels de Boissezon og Computerworlds største Apple-entusiast og redaktør for forretningsudvikling og innovation, Jacob Wittorff, har gennemgået samtlige modeller siden lanceringen - og har formastet sig til at give dem karakter.

Økosystem i milliardklassen

For mens iPhone i dag er en malkemaskine i milliardklassen for Apple og centrum i selskabets økosystem, så har det ikke altid været sådan.

For iPhone-udviklingen har både imponeret og skuffet de seneste 15 år.

Alt det kan du høre mere om i denne episode af Inde i Maskinen. Vært på episoden er chefredaktør Lars Jacobsen.

Du kan også lytte til podcasten via iTunes | RSS | Spotify. Du kan også finde alle udgaver af Inde i Maskinen her.