Artikel top billede

(Foto: IFS)

ERP-leverandøren IFS hyrer dansker som regional COO: Skal booste salget med 25 procent i Danmark

IFS vil hæve salget med 25 procent i Danmark over de næste tre år. Derfor er Martin Hasselbalch blevet hentet ind til at løfte den opgave som ny regional driftsdirektør.

ERP-selskabet IFS ser Danmark som et vækstland, og hertil lyder ambitionen, at salget skal boostes med 25 procent over de næste tre år.

Derved skal både SAP og Microsoft have kamp til stregen, når det gælder markedsandele på ERP-markedet.

Det er Martin Hasselbalch, der som nyansat driftsdirektør skal løfte den opgave. Han får salgsansvaret af selskabet ERP-systemer i Nord- og Centraleuropa, skriver IFS i en meddelelse.

Nyansættelsen varsler en større omlægning samt styrkelse af den nordiske- og centraleuropæiske region i IFS-regi.

Martin Hasselbalck, der blandt andet har en fortid hos SAP, kommer med en global indsigt, da han tidligere har tidligere været global sales executive med reference til den globale COO i IFS.

"Vi har indledt en vækstrejse i Danmark, hvor vi ser nogle gode muligheder for at udbygge vores forretning. Historisk har Sverige og Norge været lokomotiverne i IFS i Norden, men mange danske virksomheder er begyndt at få øjnene op for os som et alternativ til især SAP. Derfor skal vi udbygge vores danske team både i de direkte salgskanaler og partnerkanalerne," siger den nye COO i IFS, Martin Hasselbalch.

Det er især inden for Field Service Management (FSM) og Enterprise Asset Management (EAM), at selskabet ser vækstmuligheder, lyder det.

Vil udfordre SAP og Microsoft

Tilbage i marts 2022 meddelte svenske IFS, at der skulle skrues op for investeringerne i det danske.

Selskabet, der havde 45 danske medarbejdere, annoncerede derved, at der skulle ansættes op mod 20 nye danske ansigter over det kommende år.

Det skete netop som led i en offensiv strategi om at få bragt IFS' ERP-løsning ind som et attraktivt alternativ til Microsoft og SAP hos en række danske kunder.

"Danmark er traditionelt Microsoft- og SAP-land og adskiller sig derved fra de andre nordiske lande. Det gør det vanskeligere for andre leverandører at komme til," lød det dengang fra IFS' nordiske direktør, Elni Kullmer, i en meddelelse til Computerworld.