Artikel top billede

(Foto: Aarhus Kommune)

Køber Stofa ud: På vej med 1.200 Mbit/s-internet til aarhusianerne

Antenneforeningen Aarhus køber efter en langvarig sag Stofa ud af ejerskabet af backbone til internet og tv til 40.000 aarhusianere.

Antenneforeningen Aarhus med 40.000 betalende medlemmer køber efter en langvarig voldgiftssag Stofa ud af ejerskabet af foreningens backbone.

Samtidig lancerer antenneforeningen selskabet Vios, som nu fra 1. december vil udbyde internet, streaming og tv til aarhusianerne.

Hen ad vejen er det planen, at der skal komme flere produkter og tjenester til.

Direktør for Vios Michael Jakobsen siger til ITWatch, at selskabet har investeret flere millioner kroner i teknologiske opgraderinger - herunder i coax-forbindelserne til 90.000 aarhusianske husstande.

“Vi har også investeret et tocifret millionbeløb i en ny hovedstation, som skal levere ud til anlægget. Vi vurderer, at med de seneste nye opgraderinger til Docsis 3.1, kommer vi til at tilbyde hastigheder på til 1200 Mbit/s til kunderne fra 1. december.” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere