Artikel top billede

(Foto: Aarhus Kommune)

Køber Stofa ud: På vej med 1.200 Mbit/s-internet til aarhusianerne

Antenneforeningen Aarhus køber efter en langvarig sag Stofa ud af ejerskabet af backbone til internet og tv til 40.000 aarhusianere.

Antenneforeningen Aarhus med 40.000 betalende medlemmer køber efter en langvarig voldgiftssag Stofa ud af ejerskabet af foreningens backbone.

Samtidig lancerer antenneforeningen selskabet Vios, som nu fra 1. december vil udbyde internet, streaming og tv til aarhusianerne.

Hen ad vejen er det planen, at der skal komme flere produkter og tjenester til.

Direktør for Vios Michael Jakobsen siger til ITWatch, at selskabet har investeret flere millioner kroner i teknologiske opgraderinger - herunder i coax-forbindelserne til 90.000 aarhusianske husstande.

“Vi har også investeret et tocifret millionbeløb i en ny hovedstation, som skal levere ud til anlægget. Vi vurderer, at med de seneste nye opgraderinger til Docsis 3.1, kommer vi til at tilbyde hastigheder på til 1200 Mbit/s til kunderne fra 1. december.” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere