Artikel top billede

(Foto: Meta)

Sådan vil Meta stoppe den styrtdykkende omsætning: Introducerer nye reklame-muligheder på Facebook og Instagram

Meta åbner op for endnu flere reklame-muligheder på Facebook og Instagram. Indsatsen skal sætte en stopper for den faldende omsætning og den punkterede aktiekurs, der er nede med næsten 60 procent i år.

Metas omsætning er for nedadgående, og det har blandt andet slået selskabets aktiekurs tilbage til niveauet fra 2019.

Derfor åbner det Meta op for nye omsætningskanaler i form af nye annonce-muligheder på Facebook og Instagram, skriver CNBC.

Meta har netop præsenteret muligheden for, at annoncører nu kan reklamere via Instagrams Explore-side, hvor der vises indhold baseret på brugernes præferencer. Dertil kommer muligheden for reklamere direkte via influenceres profiler på Facebook, fremgår det.

Selskabet lancerer også nye muligheder på sin Facebook Messenger-app. Her kommer et værktøj, der benytter machine learning til at udvælge reklamer, der "rammer de brugere, hvor der er størst sandsynlighed for, at de køber noget," lyder det fra Metas VP for marketing og vækst, Maz Sharafi.

Denne udmelding kommer tre uger før, at Meta skal præsentere sit kvartalsregnskab for årets tredje kvartal, der angiveligt vil vise et yderligere fald i omsætningen, skriver CNBC.

Størstedelen af Metas indtægter kommer fra mobil-annoncer, hvilket er en forretning, der er blevet stærkt påvirket af Apple nye privacy-politik for IOS-styresystemet. Derudover oplever Meta større konkurrence fra kinesiske TikTok end nogensinde før.

Det har blandt andet medført, at Meta-aktien er faldet med næsten 60 procent i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere