Artikel top billede

(Foto: Lunar)

Lunar-direktør åbner op for fremtidige opkøb trods retssag og kapitalmangel

På trods af et forfejlet opkøb af en norsk bank, er fremtidige opkøb stadig en mulighed for Lunar.

Lunar måtte fredag opgive at opkøbe norske Instabank, efter en udmelding om, at Lunar kke kunne skaffe den nødvendige kapital, hvilket har igangsat et retsligt opgør fra Instabanks side.

Alligevel afviser Lunars direktør Ken Villum ikke muligheden for fremtidige opkøb, skriver Børsen.

"Vi er også et sted i dag, hvor der kommer selskaber til salg på ugebasis, fordi de ikke kan rejse kapital. Der sker meget i markederne. Det skal vi også være opmærksomme på," siger han.

Robert Berg køber ikke Lunars forklaring om, at årsagen udelukkende drejer sig om kapital, og han mistænker, at Lunar blot har fortrudt, og ifølge ham har Lunar ikke fortrydelsesret. Lunar har ifølge mediet ingen kommentarer til sagen.

Lunar-direktøren har afvist disse beskyldninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere