Artikel top billede

Tidligere Uber-chef dømt for at dække over kæmpe datalæk

En tidligere Uber-sikkerhedschef er blevet dømt for at dække over et databrud.

Den tidligere sikkerhedschef for Uber Joe Sullivan blev onsdag dømt for betalinger, som han stille og roligt godkendte til hackere, der forårsagede databrud kørselsfirmaet i 2016.

Han blev fundet skyldig i at forhindre myndighederne i at arbejde med sagen, da han arbejdede for at hemmeligholde bruddet og holde informationer om bruddet fra Federal Trade Commission, som havde undersøgt Ubers privatlivsbeskyttelse.

Det skriver Washington Post.

"Hr. Sullivans eneste fokus – i denne hændelse og gennem hele hans fornemme karriere – har været at sikre sikkerheden af ​​folks personlige data på internettet,” sagde Sullivans advokat David Angeli ifølge mediet.

Dommeren i sagen William H. Orrick satte ikke en dato for domsafsigelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere