Artikel top billede

(Foto: Napoleon Schwan/Pixabay)

Kunder flygter fra streaming-tjenester i Storbritannien

Antallet af britiske hjem, der har mindst ét streaming-abonnement, er faldet med knap en million siden årets begyndelse. Det sker i kølvandet på stigende priser på husholdningen og inflation.

De stigende omkostninger har ført til at mange briter har skåret ned på omkostningerne til hjemmeholdningen.

Det samlede antal britiske hjem, der har mindst ét ​​betalt streamingabonnement, er faldet med 937.000 mellem januar og september.

Det skriver The Guardian.

Ifølge en direktør fra Kanta Worldpanel, der står bag analysen af de britiske streaming-tal, sker opsiges de mange abonnementer for at spare penge.

Lidt over 16 millioner britiske hjem betaler nu for mindst ét video-streamingabonnement, mens mere end fem millioner britiske hjem har de tre mest populære tjenester – Netflix, Prime Video og Disney+.

De tre koster, skriver The Guardian, omkring 300 pund årligt, hvilket svarer til lidt over 2.500 kroner.

Netflix, der i november vil lancere et nyt og billigere reklamebåret abonnement i 12 lande, er et af de store streaming-selskaber, der har været udfordret i den seneste tid.

Tidligere på året meddelte selskabet, at det for første gang i 10 år mistede brugere og som konsekvens måtte fyre medarbejdere.

Her lød det, at Netflix havde tabt 200.000 brugere.

I Storbritannien tegnede Netflix sig for næsten en fjerdedel af alle britiske husstande, der ændrede eller skrottede deres streamingtjeneste i tredje kvartal, hvor 45 procent af dem faldt helt ud af det betalte streamingmarked.

Mens antallet af britiske husstande med streamingtjenester fortsætter med at falde, fortsætter antallet af samlede abonnementer dog med at stige - det gennemsnitlige hjem har 2,5 tjenester, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere