Artikel top billede

(Foto: PR/ Kristian Brasen)

Telias kundetal i Danmark står bomstille, men indtjeningen vokser

Kundetallet står helt stille hos Telia Danmark, der ikke i det seneste kvartal ikke har formået at hente flere mobilkunder.

I det seneste kvartal har Telia Danmark ikke formået at hente flere kunder.

I stedet står antallet mobilkunde i selskabets kundedatabasen i dette kvartal bomstille og ligger uforandret på 1.351.000 simkort.

Topchef for Telia Danmark lægger dog vækst på, at selskabet tjener penge og har øget sin 5G-dækning.

”Vi leverer fortsat profitabel vækst som følge af de løbende forbedringer af vores services og dedikerede transformation af forretningen. Vi har øget 5G-dækningen og forbedret kvaliteten og præstationerne i mobilnetværket i løbet af kvartalet,” siger han ifølge en pressemeddelelse.

Kvartalsregnskabet viser således også, at selskabet driftsresultat er vokset til 188 millioner danske kroner fra 171 millioner danske kroner året før.

På samme vis er selskabets serviceomsætning steget fra 715 millioner kroner til 731 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere