Artikel top billede

(Foto: PR /Jacobs Schorring)

Teleselskabet 3 fortsætter væksten: Henter 5.000 nye kunder på tre måneder

I løbet af det seneste kvartal har 3 hentet 5.000 nye kunder og haft en omsætningsfremgang på otte procent.

I det seneste kvartal har teleselskabet 3 hentet 5.000 nye kunder, og selskabet har nu 1.532.000 kunder i Danmark.

Samtidig landede selskabet omsætning på 755 millioner kroner, hvilket er en fremgang på otte procent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal.

Mærker de stigende energipriser

Teleselskabet erkender dog også, at det i øjeblikket bliver presset af den aktuelle situation med stigende energipriser og inflation, men alligevel er selskabets driftsresultatet før afskrivninger – også kaldet ebitda – landet på 176 millioner kroner, hvilket er en fremgang på fem procent.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at hele vores samfund på tværs af erhverv kæmper med stigende inflation og energipriser. Det kan vi også mærke, men når det er sagt, er vi tilfredse med kvartalsresultatet,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør for 3 Danmark, i en pressemeddelelse.

3 er desuden ejer af lavprissselskabet Oister, og for nylig lancerede 3 endnu et lavprisselskab, der har fået navnet Flexii.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere