Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apple hæver sine priser

Ny stigninger rammer på tværs af Apples tjenester.

Apple hæver priserne på tværs af sine tjenester, herunder Apple Music, Apple TV Plus og dets overordnede Apple One-abonnement, ifølge en rapport fra 9to5Mac.

Det er første gang, virksomheden har hævet priserne på disse tjenester i USA, skriver The Verge.

Apple Music for enkeltpersoner stiger med en dollar om måneden til 10,99 dollar eller med 10 dollar for den årlige plan, som nu vil koste 109 dollar om året. Apple Music for familier stiger med to dollar om måneden til 16,99 dollar.

Apple TV stiger med to dollar om måneden til 6,99 dollar eller med 20 dollar årligt til 69 dollar.

Ifølge Apple vil musikere få flere penge takket være prisstigningen

Apples One-pakke, som inkluderer tv- og musikabonnementer, sammen med Apple Arcade og 50 GB iCloud-lagerplads, stiger med ligeledes med to dollar om måneden til 16,95 dollar.

Mens Familieversionen, der øger iCloud-lagerpladsen op til 200 GB, stiger med tre dollar om måneden til 22,95 dollar, ligesom Premiere-pakken.

"Ændringen til Apple Music skyldes en stigning i licensomkostninger, og til gengæld vil kunstnere og sangskrivere tjene mere for streaming af deres musik. Vi fortsætter også med at tilføje innovative funktioner, der gør Apple Music til verdens bedste lytteoplevelse," lyder det fra Apple.

I løbet af det seneste år har også Hulu, Disney Plus og Netflix hævet priserne. Amazon og Spotify (i hvert fald i USA) har fastholdt deres musiktjenester på 9,99 dollar om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere