Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple lapper nuldags-sårbarhed i iPhones og iPads

Årets niende nuldags-sårbarhed i Apple-produkter er rettet. Det anbefales at opdatere hurtigst muligt.

I sin seneste sikkerhedsopdatering, som blev frigivet mandag i denne uge har Apple nu rettet den niende nuldags-sårbarhed, som er set brugt i angreb mod iPhones siden starten af 2022.

I dag, tirsdag, afslørede Apple så, at selskabet er opmærksomme på rapporter, der siger at denne sikkerhedsbrist "kan være blevet aktivt udnyttet."

Det skriver BleepingComputer.

Fejlen kunne ved udnyttelse i et angreb have resulteret i datakorruption, programnedbrud eller kodekørsel på grund af udefinerede eller uventede resultater.

Den komplette liste over berørte enheder inkluderer iPhone 8 og nyere modeller, alle modeller af iPad Pro, iPad Airs 3. generation og nyere modeller, iPad 5. generationen og nyere modeller, og iPad minis 5. generation og nyere modeller.

Selvom denne nul-dages fejl højst sandsynligt kun blev brugt i meget målrettede angreb, anbefales det kraftigt at installere dagens sikkerhedsopdateringer for at blokere ethvert angrebsforsøg, lyder det fra teknologi-producenten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere