Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk vil afslutte opkøb af Twitter inden fredag

Et langt og uskønt forløb omkring Elon Musks opkøb af Twitter for 44 milliarder dollar kan nå sin afslutning om meget kort tid.

Efter et tumultarisk forløb kan Elon Musks opkøb af Twitter til 44 milliarder dollar meget snart blive en realitet. Opkøbet vil blive lukket inden fredag 28. oktober.

Det har han underrettet sine medinvestorer om, skriver Reuters.

Ifølge en kilde tæt på processen har en række af investorer fået det nødvendige papirarbejde fra Elon Musks advokater, der skal til for at få lukket det 44 milliarder dollar store opkøb.

Bloomberg News melder samtidig, at de banker, der har forpligtet sig til at finansiere opkøbet også er færdige med at sammensætte den endelige gældsfinansieringsaftale og er i gang med at underskrive de nødvendige dokumenter.

Elon Musk lovede at lukke aftalen på en videokonference mandag med bankfolk, der hjælper med at finansiere aftalen, fremgår det.

Verdens rigeste mand Elon Musk er samtidig presset til at få gennemført købet af Twitter.

En dommer fra Delaware har sat en deadline på fredag 28. oktober for, hvornår opkøbet skal være gennemført, hvis sagen ikke skal ende i retten.

Hverken Twitter eller Elon Musks advokater vil kommentere sagen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere