Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk vil afslutte opkøb af Twitter inden fredag

Et langt og uskønt forløb omkring Elon Musks opkøb af Twitter for 44 milliarder dollar kan nå sin afslutning om meget kort tid.

Efter et tumultarisk forløb kan Elon Musks opkøb af Twitter til 44 milliarder dollar meget snart blive en realitet. Opkøbet vil blive lukket inden fredag 28. oktober.

Det har han underrettet sine medinvestorer om, skriver Reuters.

Ifølge en kilde tæt på processen har en række af investorer fået det nødvendige papirarbejde fra Elon Musks advokater, der skal til for at få lukket det 44 milliarder dollar store opkøb.

Bloomberg News melder samtidig, at de banker, der har forpligtet sig til at finansiere opkøbet også er færdige med at sammensætte den endelige gældsfinansieringsaftale og er i gang med at underskrive de nødvendige dokumenter.

Elon Musk lovede at lukke aftalen på en videokonference mandag med bankfolk, der hjælper med at finansiere aftalen, fremgår det.

Verdens rigeste mand Elon Musk er samtidig presset til at få gennemført købet af Twitter.

En dommer fra Delaware har sat en deadline på fredag 28. oktober for, hvornår opkøbet skal være gennemført, hvis sagen ikke skal ende i retten.

Hverken Twitter eller Elon Musks advokater vil kommentere sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere