Artikel top billede

(Foto: Unsplash/Christian Wiediger)

Amazons værdi styrtdykker: Er nu mindre end tusind milliarder dollar værd for første gang i årevis

Amazons markedsværdi er for første gang i flere år røget under en billion dollar.

Amazons markedsværdi styrtdykker,

For første gang siden april 2020 er det store selskabs markedsværdi røget under en billion dollar. - altså tusind milliarder dollar.

Det sker efter, at selskabets aktiekurs tirsdag dykkede med yderligere 5,9 procent efter fald i også i de foregående fire handelsdage.

Ifølge CNBC skyldes faldet, at markedet fortsætter med at straffe Amazon for selskabets ikke super-optimistiske forventninger til fjerde kvartal.

Her er forventningen nu, at omsætningen i julekvartalet vil stige mellem to og otte procent i forhold til samme periode i fjor - langt under det, som markedet havde forventet.

Amazons markedsværdi er faldet med hele 42 procent siden nytår og nærmer sig dermed katastrofeåret 2008, hvor selskabets aktiekurs faldt med 45 procent.

Også andre selskaber i ‘big tech’-ligaen er ramt af faldende aktiekurser.

Facebook/Metas aktiekurs er faldet med hele 72 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere