Artikel top billede

(Foto: gratis /)

Vi har fundet 10 test-stillinger, som du kan søge netop nu

PFA, Region Sjælland og Vertica er nogle af de spændende arbejdspladser, som netop nu er på jagt efter test-folk.

I denne uge har vi fokus på test. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som PFA, Region Sjælland og AUTOProff.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

AUTOProff søger software QA & test Engineer, København eller Vejle

Rigsarkivet søger test­me­d­ar­bej­der, København

Har du lyst til at sikre kvaliteten af de digitale data, Rigsarkivet modtager til bevaring? Så er du måske vores nye kollega.

Teamet er placeret i enheden Digital Bevaring, som består af 17 medarbejdere.

Vi har ansvar for at modtage, teste og langtidsbevare data fra det danske samfund sikkert og omkostningseffektivt. I enheden sikrer vi derfor, at data bliver testet og kvalitetssikret, når vi modtager dem, og melder tilbage til myndigheder og leverandører, hvis det ikke er tilfældet.

Derudover varetager vi løbende drift og vedligehold af Rigsarkivets modtagelses- og bevaringssystem, ligesom vi udarbejder og vedligeholder metoder, specifikationer og regler for langtidsbevaringen af data.

Samarbejdet i enheden er tillidsfuldt, og vi sætter pris på humor, involvering, dialog og sparring i hverdagen. Der er gode muligheder for relevant kompetenceudvikling, deltagelse i konferencer mv.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger erfaren test­ma­na­ger til Koncern IT, Ringsted

Vil du være med til at gøre en forskel, der skaber værdi for regionen og dens borgere? Vi søger lige nu to kollegaer til vores test team.

Som testmanager i et af Region Sjællands største it-huse får du en stilling, der giver masser af udfordringer, indflydelse og ansvar.

Her navigerer du i et bredt landskab af interessenter, hvor du motiverer både interne og eksterne samarbejdspartnere til at sikre, at vores it-systemer lever op til vores kvalitetskrav.

Vores arbejde med test management er ISTQB-baseret, og vi ønsker at opretholde et højt niveau af test og kvalitet.

Du bliver en del af projektledelsesafdelingen i Koncern IT i Ringsted, hvorfra vi driver både regionale, tværregionale, nationale samt interne it-projekter for Region Sjælland. Hovedparten af vores projekter er it-projekter inden for sundhedsområdet.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger senior QA architect – Quality En­gi­ne­e­ring & Assurance, København

As a Senior QA Architect you shall be SME for all Insurance Testing Clients at Nordics Region, based out of Copenhagen, Denmark, performing client facing roles enabling QA strategy and roadmap. This includes naturally the relationships with the customers as well as the Cognizant Commercial Units & other regional leaders.

Cognizant has the world's largest independent testing practice. We have more than 800+ clients across the globe and over 32,000 people working dedicated in our Quality Engineering and Assurance Practice spanning all kinds of testing services and COEs including Domain Capabilities. 10+ Center of Excellence including all Technology, Platform and Products ( Specific to Domain / Industry )

Cognizant brands testing workforce as Quality Engineering and Assurance and well known in the Industry, globally. QE&A Practice is rated as leaders and visionary by all leading Analyst in last several years. Yearly Investments account huge budget in uplifting the skillsets of practice associates to be in par with Industry.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger tester / senior quality engineer med teknisk flair / QA-spe­ci­a­list / QA-engineer, Aarhus

- Titler er ikke noget, vi går op i. Så du bestemmer selv, hvad vi skal kalde dig.

Hos Vertica kommer du til at arbejde på faste projektteams sammen med nogle af e-handelsbranchens dygtigste projektledere, udviklere, UX-konsulenter osv.

Vores opgaver som testere inkluderer review af opgavebeskrivelser, planlægning og udførelse af løbende tests i sprintet, facilitering af kundernes End2End-tests med mere.

Men i sidste ende planlægger du i meget høj grad selv din arbejdsdag og dine opgaver. Du er selv ansvarlig for at forme din rolle, og bevæge dig i den retning, du mener, er den rigtige – selvfølgelig med sparring fra erfarne testere, støtte fra dit team og dine kollegaer.

Læs hele annoncen her.

Erhvervsstyrelsen søger te­stansvar­lig til agil sy­stem­ud­vik­ling og -ved­li­ge­hold, København

Vil du være med til at sikre gode kvalitetsløsninger til brug for det danske erhvervsliv? Har du styr på at udføre test og kvalitetssikring, så vi får skabt gennemtestede løsninger? Kan du tage ansvar for at holde vores leverandører op på at levere kode i god kvalitet med et minimum af fejl? Så er det lige dig, vi mangler i vores test team.

Som testansvarlig bliver du ansat i afdelingen for it og digital innovation, hvor vi i øjeblikket er cirka 140 medarbejdere, som alle værdsætter at lave digitale løsninger, der gør en forskel for Danmarks virksomheder – og have det sjovt samtidig.

Vi arbejder agilt i tæt samarbejde med vores leverandører og tror på, at tillid og tiltro er det bedste fundament for gode resultater.

Vi er undervejs med en omstilling fra projektorganisation til også at arbejde produktorienteret for at sikre, at udvikling, drift og videreudvikling går hånd i hånd – og modsvarer forretningens behov.

Læs hele annoncen her.

Concordium Research søger software-tester, Aarhus

We are looking for a software test engineer with a strong technical background and a relevant education within IT to join our Tech Team. As a part of the Tech Team in Aarhus, our software test engineer will help implement the next-generation blockchain technology as well as related tools such as crypto wallets and dashboards.

Concordium Foundation and its research and development arm, Concordium Research, launched the Concordium blockchain in 2021. Concordium is a public layer 1, environmentally friendly, high performing, proof-of-stake blockchain with a unique Identity layer at the protocol level.

Læs hele annoncen her.

Himsa II søger sw-test og QA-lead, København

HIMSA (Hearing Instrument Manufacturers Software Association) er en mindre softwareudviklingsvirksomhed på Østerbro i København.

Vi er 21 medarbejdere, inklusive de 4 i USA, og laver basissoftware der benyttes af de fleste firmaer i høreapparatsindustrien. Da over 100 firmaer benytter og integrerer til vores Noah-platform er det vigtigt at distribuere velgennemtestet software i god kvalitet.

Vi er nok ikke kendte men synes selv vi arbejder på en spændende og fleksibel arbejdsplads med god mulighed for at påvirke eget arbejde og mål i en familiær atmosfære. Samtidigt er vi ambitiøse og forventer at alle yder deres for at nå vores realistiske mål inden for de rammer der er sat.

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der kan hjælpe med at sikre at vores procedurer og produkter har den rette kvalitet til at supportere høreapparatsindustrien. Vores software benyttes i mere end 170 lande og af over 35.000 høreklinikker. Vi er ejet af de fem største producenter af høreapparater.

Læs hele annoncen her.

PFA søger lead test au­to­ma­tion engineer, København

Kan du se dig selv udvikle og release ny funktionalitet og understøtte automatiseret test i PFA? Vil du udvikle automatiseret test sammen med agile teams og løfte kvaliteten i den agile udvikling i PFA? Som lead test automation engineer får du mulighed for at gøre en stor forskel for de mange it-udviklere, der udvikler nye it-løsninger i PFA – løsninger, der har stor betydning for PFA’s kunder.

Du bliver en del af PFA’s Test Center of Excellence (TCoE), der udstikker rammer og retningslinjer for test i PFA. Vi er et distribueret team, hvor fællesskab på tværs betyder meget. Vores arbejde er efterspurgt i organisationen og vi understøtter udviklingsteams i at kunne arbejde effektivt med kvalitet i software. Som lead test automation engineer samarbejder du tæt med udviklere og testere i PFA’s agile release trains (ART’er), dine kolleger i teamet, DevOps og infrastruktur arkitekter.

Dit fokus er at etablere og realisere vigtige testinitiativer, der koncentrerer sig om automatisering og effektivisering. Du skal være med til at sætte retning for tekniske QA løsninger på tværs af PFA og udvikle og udvælge værktøjer, der gør det let og sjovt for PFA’s it-udviklere at sikre god kvalitet i software.

Læs hele annoncen her.

AUTOProff søger software QA & test Engineer, København eller Vejle

We are looking for a Software QA & Test Engineer to be part of building the technology solution and gateway for European Car Trading of the future. The role can be based in Copenhagen or Vejle.

As our new Software QA & Test Engineer at AUTOproff you will join a brand-new Software QA & Test team in a newly created role, and you will be responsible for securing the highest standards within our platform and solutions.

Your mission is to be part of building and shaping our new Software QA & Test team and be responsible for the test strategy and test quality.

You will act as test lead during the test phases, and ensure reporting and progress of the tests, just as you plan and document functionality and system tests in collaboration with the other stakeholders - both internal and external.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger teknisk tester med flair for test ma­na­ge­ment, Frederiksberg

Vil du være med til at sætte dit præg på digitaliseringen af det danske skattevæsen og vil du arbejde med teknisk test og kvalitet i et agilt setup? Kan du sætte dit agile team på sporet af best practice for kvalitetssikring og kontrol og dermed sikre kvaliteten af nogle af Danmarks største it-løsninger? Så er det dig vi har brug for i rollen som teknisk tester i Aktiesparekonto projektet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du bliver en del af afdelingen EEE Systemer og Udvikling 4, hvis formål er at understøtte eIndkomst og eKapital området. Du indgår i et fullstack team på 9 personer i Aktiesparekonto projektet, hvor vi udvikler en ny løsning, som understøtter 3. parts indberetninger og sagsbehandling ift. skattemæssige indsatser overfor borgere og virksomheder. Vi arbejder alle agilt, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring med SAFe eller Scrum.

Som teknisk tester er du med til at sikre kvalitet og fremdrift i projektet, hvor du blandet andet står på mål for at installere og konfigurere et testautomatiseringsværktøj, programmere og afvikle testcases/-scripts samt følge op på testresultater.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her
På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu