Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Elon Musk undersøger nyt betalings-univers på Twitter

Hvis det står til Elon Musk, så skal Twitter-brugerne i fremtiden have muligheden for at shoppe via det sociale medie og sende penge til hinanden.

Elon Musk er i fuld gang med at undersøge, hvordan Twitter kan blive en mere rentabel forretning.

Her lyder en af de store ambiitioner at gøre Twitter til et sted, hvor brugere kan købe ting og sager med en integreret konto på det sociale medie, hvor kan man sætte penge ind på.

Det skriver CNBC.
Onsdag afholdte Elon Musk en 'audio broadcast' på Twitter Spaces, der var målrettet de bekymrede annoncører, der den senere tid har trukket sig fra platformen. Det drejer sig blandt andet om General Motors, Volkswagen og Carlsberg.

Elon Musk forklarede tankerne bag betalings-universet. Her bragte han det nye Twittier-abonnement i spil, hvor man for otte dollar om måneden opnår et blåt flueben og en række andre fordele.

Når brugere allerede er verificeret den vej igennem, så vil det også være langt nemmere at godkende dem til at oprette en konto på Twitter, understreger Tesla-stifteren.

"Så kan vi sige, ok, du har en balance på din bruger, vil du sende penge til andre på Twitter? Og måske vil vi give brugerne 10 dollar og sige, at du kan sende dem hen hvorhen du vil, bare det er på Twitter," sige rden nye Twitter-CEO.

Hvis brugerne senere ønsker at forlade betalingssystemet på Twitter, så kan de få tilbageført pengene til deres bankkonto, forklarede Elon Musk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere