Artikel top billede

Elon Musk kan ikke udelukke mulig Twitter-konkurs

Twitter går en hård økonomisk tid i møde, forklarer Elon Musk, der ikke kan udelukke muligheden for konkurs.

Twitters nye ejer, Elon Musk, har nævnt overfor medarbejderne, at der er en chance for, at det sociale medie går konkurs.

Det skriver Reuters.

Informationen med den mulige konkurs overbragte Elon Musk til medarbejderne torsdag, hvor han afholdte sit første store konferencekald med de ansatte.

Det er to uger siden, at Elon Musk købte Twitter for 44 milliarder dollar. Det var en handel, hvor flere eksperter efterfølgende har påpeget, at Twitters økonomi står på et usikkert grundlag.

Tidligere på ugen sendte den nye direktør sin første mail til alle de ansatte. Her lød det, at selskabet går hårde tider imøde.

"Uden tilstrækkelige abonnementsindtægter er der stor sandsynlighed for, at Twitter ikke vil overleve den kommende økonomiske nedtur," lød det blandt andet fra direktøren.

Elon Musk har understreget, at Twitter skal bevæge sig over til en model, hvor store dele af indtægterne kommer fra abonnementer og ikke fra annoncørerne.

Han har ligeledes lanceret det nye Twitter Blue-abonnement, hvor man for otte dollar om måneden får et blåt flueben på ens profil og samtidig opnår en række fordele på platformen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere