Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Tid til jobskifte? Her er 10 superspændende .Net-stillinger, som er ledige lige nu

Er du på jagt efter et nyt .net-job? Så har vi et godt tilbud til dig. Her har du 10 friske stillinger, som du kan søge netop nu, hvis du er hurtig.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Per Aarsleff, Apport Systems og Vertica.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

ITL søger backend-udvikler, Vejle

Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed.

ITL står over for store nye projekter indenfor digitalisering.

Derfor søger vi dig, der vil tage ansvar for at udvikle og være med til at styre disse projekter i mål. Det vil sige, at du er med i hele processen, og får således et stort ansvar.

Du vil blive en del af et mindre IT-team, der udvikler løsninger pt. for kunder i forsyningsbranchen og på sigt andre brancher.

Du får sparring sammen med resten af teamet, og du bliver ansvarlig for at opgaverne bliver løst som aftalt. Herunder, at vi som team leverer indenfor den estimerede tid, holder budgettet osv. Målet er, at der skal ansættes flere til teamet i 2023/24.

De primære teknologier er C# /.Net og JavaScript. Derudover ASP.Net og Asp.Net Core.

Læs hele annoncen her.

Per Aarsleff søger app-udvikler søges - vær med til at udvikle fremtidens løsninger, Viby J

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i automatiseringsteamet. Vi udvikler og vedligeholder løsninger på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier i Azure, med fokus på at opfylde vores høje sikkerhedsstandarder og compliancekrav.

Vi arbejder blandt andet med AIS (Azure Integrations Services), herunder Azure Functions og Logic Apps, Power Automate, Power Apps og meget andet.

Derudover udvikler vi selv applikationsløsninger, hvor der ikke findes standardværktøjer, som opfylder vores krav.

Du vil blive en del af vores it-udviklingsafdeling og få cirka 30 nære kollegaer, både udviklere og projektledere, på din nye arbejdsplads – vores hovedkontor i Viby J.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt ApS søger for BRØLSTÆRK backend-udvikler, Lystrup

Er du en erfaren udvikler, der ønsker at få sat dine kompetencer i spil i et højt fagligt miljø med mulighed for god sparring?

Er du nysgerrig på nye teknologier og platforme, og vil du gerne kombinere dine faglige udfordringer med at udvikle dine færdigheder gennem uddannelse, certificeringer og kontinuerlig læring?

I BRØLSTÆRK er vi on-site konsulenter. Helt konkret betyder det, at du mandag-fredag arbejder sammen med kundens team, hvor du bliver en vigtig og integreret del.

Du kommer helt tæt på kunderne, deres forretning og deres tekniske løsninger, og du får rig mulighed for at teste dine faglige evner af.

Du kommer til at arbejde i en af dine foretrukne tech stacks. Du samarbejder med én kunde af gangen, og vi prioriterer længerevarende samarbejder, så du har rig mulighed for at sætte dig grundigt ind i kundens domæne og behov samt skabe nogle gennemtænkte løsninger.

Fysisk arbejder du et par dage om ugen hos kunden og de resterende dage hos enten BRØLSTÆRK eller hjemmefra.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger erfaren .Net-udvikler, Aarhus og København

Vi søger dig, der ligesom os har en passion for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer og familievenlige rammer.

Du får en varieret hverdag på vores hovedkontor i Aarhus, ansvar på eget initiativ og en god fast løn efter kvalifikationer.

Samtidig får du mulighed for at styre kritiske e-handelsløsninger sikkert i mål sammen med nogle af branchens dygtigste .NET udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter.

Teamet, som du kommer til at indgå i, består typisk af 4-6 kolleger, og vi har alle det til fælles, at vi brænder for det, vi laver.

Vi hjælper og udvikler hinanden og er ikke bange for at dyrke vores fejl, fordi de er med til at styrke os. I teamet tager vi beslutninger om alt fra teknik til kundesamarbejde – og det er altid det bedste argument, der vinder.

En fancy titel kan vi ikke tilbyde dig hos Vertica. Det er dine kompetencer, individuelle specialiseringer og interesser, der bestemmer din rolle i Vertica i fremtiden.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger softwareudvikler til 2care4, Esbjerg

På vegne af vores kunde, 2care4, søger vi en softwareudvikler, som kan være med til at løfte deres it-landskab til nye højder.

Brænder du for kode og er opsøgende i forhold til nye teknologier? Kan du lide at udvikle dig og formår du at omsætte teori til praksis? Kan du holde styr på store datamængder?

Hvis du kan svare ja til flere af disse spørgsmål – så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

2care4 parallelimporterer medicin, fordi de mener, at forbrugerne har ret til medicin til konkurrencedygtige priser. 2care4 er i dag en international virksomhed, der siden stiftelsen i 2005 har oplevet en rivende vækst inden for parallelimport af medicin, og beskæftiger i dag i alt cirka 320 medarbejdere i Europa.

Dette får brugen af data til at vokse, hvilket skaber et behov for at sikre, at systemerne altid er af høj kvalitet.

It-afdelingen består af et Udviklingsteam og et supportteam. Vi arbejder primært on-premise, men kigger mere og mere på cloud-løsninger – så det er et stort plus, hvis du har erfaring med Microsoft Azure.

Læs hele annoncen her.

Nuuday søger backend developer, Tranbjerg J

Har du erfaring med C# og .NET? Vil du gerne udvikle i et Azure og Kubernetes miljø? Er du interesseret i backend-teknologier?

Trives du med at tage ejerskab over det produkt, du udvikler? Så behøver du ikke lede længere, for så er du måske vores nye kollega.

Vores it-organisation består af to teams – Project & leverance og Infrastructure & Platform.

Vi arbejder tæt sammen og er ansvarlige for udvikling, vedligeholdelse og drift af vores platform, der hoster mobilbrands. Vi står for udviklingen af alt fra afregning til kundesupport.

Vores hold består lige nu af 11 entusiastiske og talentfulde kolleger, der værdsætter et uformelt miljø med rum til personlig og professionel udvikling. Vi respekterer og understøtter hinanden. Vi håber, at du også er en teamplayer.

Vi er agile, og har et setup hvor alle kompetencer er samlet, således at backend, frontend og product owner sidder sammen.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger erfaren .Net-udvikler til ud­vik­lings­team, Lyngby

I Realkredit Funding har vi ansvar for vores it-løsninger til funding af realkreditlån.

Vores vigtigste opgave er at skabe forretningsværdi til glæde for vores kunder, og vores udvikling er båret af dygtige medarbejdere, der har fokus på det gode håndværk.

Vi tilbyder et uformelt og professionelt arbejdsmiljø og tæt samarbejde med erfarne kolleger.

Du indgår i et agilt team med fokus på udvikling og forvaltning af vores eksisterende systemer, der har til formål at sikre effektiv funding.

Alle opgaver løses ud fra et agilt mindset og med fokus på kundens behov. Det betyder struktureret opgaveløsning, opgaver med konkrete forretningsmål samt fokus på automatiseret test og deployment.

Du løser konkrete opgaver i C#, og vores primære udviklingsværktøjer er Visual Studio .Net og Microsofts værktøjer.

Læs hele annoncen her

Kaastrup & Andersen søger softwa­re­ud­vik­le­re til C# og .Net – bliv dygtigere sammen med os, Silkeborg

Vil du arbejde med nye teknologier og være en del af vores hold af dygtige udviklere, som vægter samarbejde, sparring og faglig nysgerrighed højt?

Vil du have en høj grad af indflydelse og være med til at skabe fremtiden i vores produkt – uden at være begrænset af en masse gammel legacy – så er det nu du skal slå til!

Vi er et nyt og stadig relativt lille softwareudviklingshus, men vi har store ambitioner.

Vi kommer af et succesfuldt iværksætteri der er blevet til en sund forretning med mere end 20 år på bagen og som er blevet et fagligt fyrtårn indenfor projektledelse.

Vores ejeres iværksætterånd er fortsat en stor del af vores kultur og i kajoule-teamet har vi fordelene af både den innovative, engagerede start-up mentalitet og sikkerheden fra vores veletablerede forretning.

Som udvikler i vores team bliver du en del af familien, og du vil få stor indflydelse på udviklingen af både produktet og afdelingen generelt.

Læs hele annoncen her.

Apport Systems søger .Net software developer til Apports la­ger­sty­rings­sy­stem, Aarhus

Kort fortalt: Som vores nye senior teamleder og .Net software developer, synes du, at ny teknologi og kvalitet inden for softwareudvikling er drønspændende, og du er klart motiveret til at udvikle software, der gør en forskel for kunderne.

Din vigtigste opgave er at udvikle og optimere vores standard lagerstyringssystem, så det kan supportere endnu flere af vores kunder i markedet.

Du bliver teamleder for vores .Net Software Udviklingsteam, samt en del af Apports danske og polske udviklingsteam på 12 medarbejdere.

Her anvender du din erfaring med C# (.Net), arbejder med lagerstyring og -logistik i Skyen, samt sparrer med dine kollegaer, der både er udviklere, supportere, arkitekter, testere og konsulenter.

Apport lagerstyringssystem er selvudviklet, og vi er blandt Nordens førende WMS udbydere.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions pas­sio­ne­ret .Net backend udvikler til vækstvirk­som­hed, Nærum

Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje.

Logos har i de seneste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer.

Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling. Du kommer til at arbejde med design og udvikling af backend systemer og databaser til enten parkeringsanlæg eller betalingsanlæg til færger.

Du vil tage del i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation.

Desuden kommer du til at tage del i at udvikle den generelle arkitektur i samarbejde med dit team.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.